Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

cd tasarımı-sınav çalışmam Grup Gündoğarken Cd Tasarımı

hilal--

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hlalsnw3ym4.jpg

futRos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gayet başarılı. "d" güzel olmuş. ;)

erdogan.34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel olmuş ama bir öneride bulunsam mı bilmiyorum neyse söyleyeyim çarpı işareti yerine ya farklı birşey yada sol anahtar kullansaydın nasıl olurdu acaba

sedatleo

🌱Yeni Üye🌱
güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık

seymakly

🌱Yeni Üye🌱
güzel bi çalışma ama amca sanki böyle bi ayrı kalmış gibi siyah beyaz olduğundan belkide

EsPriTüeL

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.esprituel.com
Bencede gayet iyi ,
Fakat yazı fontunu şarkı isimlerinde farklı uygulasaydın keşke. İsimler albüm ismi şarkı isimleri hepsi aynı fontta olmuş. Dik , sade bir font şarkı kısmı için daha cazip olurdu diye düşünüyorum. Birde şarkı isimlerinin başındaki çarpı işareti yerine daha minik ama soft birşey kullansan daha dikket çekici olurdu. Bu şekilde tehlike simgesini andırıyor. Başarılar dilerim hilal.

hilal--

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bencede gayet iyi ,
Fakat yazı fontunu şarkı isimlerinde farklı uygulasaydın keşke. İsimler albüm ismi şarkı isimleri hepsi aynı fontta olmuş. Dik , sade bir font şarkı kısmı için daha cazip olurdu diye düşünüyorum. Birde şarkı isimlerinin başındaki çarpı işareti yerine daha minik ama soft birşey kullansan daha dikket çekici olurdu. Bu şekilde tehlike simgesini andırıyor. Başarılar dilerim hilal.

Teşekkürler font seçimini tutturamıyorum hiç her çalışmada eleştiriliyor.Umarım aşarım bu durumu :D

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Amacımız İllede eleştirmek değil yanlış anlaşılmasın fakat şunları belirtmek isterim...
Çalışma karşıdan bakıldığında Prof. gibi fakat yaklaştıgımızda Hafif amatörlük kokusu var ve sende bu işte yenisin zaten =) AMa yeni birisine göre çok hoş bir çalışma onuda belirtmek isterim.
Yazı karakterleri arka kapakta belki değişebilirdi,
Floral desenler resimlerin o kadar içinde olmasaydı daha iyi olurdu kanaatindeyim ve son olarak 'd' esprisi ne kadar hoş olsada 'Grup Dündoğarken'in bir parçası oldugunu belli etmesi ve renklerin devamlılığı açısından belki içine siyah bir conture atabilirdin...
Genel olarak hoş bir çalışma... İYi çalışmalar...

hilal--

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkür ederim yorumunuz için :)

saserdar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel olmuş lakin arka taraf pek sırıtmış ön kapağa göre sanırım yazılar ve zemindeki isimlendiremediğim o sarı dallar hoş olmamış