Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ellerinize saglik cok guzel fotograflar ama biraz kadraj hatasi var ilk fotografta farkli bir aci deneseydiniz cok daha guzel olurdu diye dusunuyorum ikincide ise yamukluk ve de girisin yarim kalmasi kompozisyonu bozmus.yanlis anlamayin lutfen elestrilerim yikici degil yapici.calismalarinizin devaminin gelmesini dilerim :smile:
Ya sinan vallahi bu kadar olmaz :wink: Bekle bak bu sene çektiğim fotoları yarın ekleyeceğim,cd yanımda değil :wink: Yani bu kadar olmaz,okadar çok benzeyen fotomuz varki :rofl: Yine harikalar yaratmışsın Denklanşörüne sağlık
ışık, kadrajlama ve kompozisyon konularında tam kafanıza oturmamış bence bazı şeyler. özelikle, fotoğraflarınızı çekerken ışığın nerede olduğuna ve kompozisyonunzda hangi nesneyi veya nesneleri öne çıkarmayı düşündüğünüze iyi karar vermelisiniz. başarılar dilerim.
Yine güzel kareler sunmuşsun bize... Fotoğraflarının bir köşesine yada üzerine imza yada grafikerler.net logosu yükle bana sorarsan Çünkü çalınma ihtimali var biliyorsun :wink: Güzel işler görünce atlar akbabalar mutlaka :tongueout: Denklanşörüne sağlık Saygılar
tamam kusura bakma :wink: Az önce açtığımda resimler çok ufak görünüyordu açılmıyordu doğal olarak ben göremedim :wink: Ama zaten sonuçta isteyen insan imzayı bile siler, önemli olan kötü niyetli olmamak! tekrar emeğine sağlık Saygılar