Çeşitli hat çalışmalarım
melekolduren ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 14 Eyl 2009 Mesajlar 112 Tepkime puanı 2 18 Kas 2011 #2 yorumu olan var mı?
M muss ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 221 Tepkime puanı 2 2 Ara 2011 #3 var evet güzel çalışmalar ilerleyen günlerde çok daha güzel çalışmalarınızı paylaşmanızı bekleriz..
melekolduren ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 14 Eyl 2009 Mesajlar 112 Tepkime puanı 2 23 Ara 2011 #4 muss' Alıntı: var evet güzel çalışmalar ilerleyen günlerde çok daha güzel çalışmalarınızı paylaşmanızı bekleriz.. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler...
muss' Alıntı: var evet güzel çalışmalar ilerleyen günlerde çok daha güzel çalışmalarınızı paylaşmanızı bekleriz.. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler...
S smartdark 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 2 Eyl 2009 Mesajlar 59 Tepkime puanı 0 24 Ara 2011 #5 fikirler hoş da bir hocadan en az birkaç ay ders almanız şart, ondan sonra çalışmalarınız gayet beğeni toplayacaktır.
fikirler hoş da bir hocadan en az birkaç ay ders almanız şart, ondan sonra çalışmalarınız gayet beğeni toplayacaktır.
melekolduren ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 14 Eyl 2009 Mesajlar 112 Tepkime puanı 2 30 Ara 2011 #6 smartdark' Alıntı: fikirler hoş da bir hocadan en az birkaç ay ders almanız şart, ondan sonra çalışmalarınız gayet beğeni toplayacaktır. Genişletmek için tıkla ... Yorum için teşekkürler... Ah keşke imkanım olsa da ders alabilsem... Kendi çapımda uğraşıyorum bir şeyler yapmaya...
smartdark' Alıntı: fikirler hoş da bir hocadan en az birkaç ay ders almanız şart, ondan sonra çalışmalarınız gayet beğeni toplayacaktır. Genişletmek için tıkla ... Yorum için teşekkürler... Ah keşke imkanım olsa da ders alabilsem... Kendi çapımda uğraşıyorum bir şeyler yapmaya...
mustafa akcelik 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 20 Ocak 2008 Mesajlar 24 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.mustafaakcelik.com 6 Nis 2012 #7 olacak olacak, biraz daha çalışmalısın.. imkan demişken, internetten iyi imkanmı var. Artık internette bi çok şeyin dersini bulabilirsiniz. bakınız. youtube..
olacak olacak, biraz daha çalışmalısın.. imkan demişken, internetten iyi imkanmı var. Artık internette bi çok şeyin dersini bulabilirsiniz. bakınız. youtube..
melekolduren ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 14 Eyl 2009 Mesajlar 112 Tepkime puanı 2 11 Nis 2012 #8 zaman da bir imkandır... Bulması da zor olan bir imkan... en son mesaj 2 sene önce gelmiş... Uzun zamandan beri girmemiştim ben de... Moderatör tarafında düzenlendi: 11 Nis 2013
zaman da bir imkandır... Bulması da zor olan bir imkan... en son mesaj 2 sene önce gelmiş... Uzun zamandan beri girmemiştim ben de...