Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok teşekkür ederim. Güzel bir anlatım. Yalnız derste verilen deseni oluştururken kullandığımız renk #ffe226 olacak. #f7941 değil. Düzeltirsen yeni okuyan üyelerimiz için daha iyi olur. Tebrikler...
Çok teşekkür ederim. Güzel bir anlatım. Yalnız derste verilen deseni oluştururken kullandığımız renk #ffe226 olacak. #f7941 değil. Düzeltirsen yeni okuyan üyelerimiz için daha iyi olur. Tebrikler...
Oluşturdugunuz yuvarlakları öncelikle gruplayın. Ctrl+ T tuşuna tıklayın.Sağ tıklayıp warp seçenegini seçin...Eğer seçtiginiz nesne etkin değilse, warp de etkin olmaz
alt yaparak çoğaltırıyorum vuvarlakları, dediğiniz gibi seçip grupluyorum ama tek yuvarlak varken olan warp çoğaldıktan sonra yapılamıyor silik şekilde gösteriyor o seçeneği, kullanılamıyor bende anlamadım ki neden böle yaptığını.:surprised:
alt yaparak çoğaltırıyorum vuvarlakları, dediğiniz gibi seçip grupluyorum ama tek yuvarlak varken olan warp çoğaldıktan sonra yapılamıyor silik şekilde gösteriyor o seçeneği, kullanılamıyor bende anlamadım ki neden böle yaptığını.:surprised:
Zaten grupladıgınız katman üzerinde warp' leme yapamazsınız.Gruplu yuvarlak şekli 45 derece döndürüp...çilek katmanının üstüne atın ve Ctrl+T ile transformı etkinleştirip, sağ tıklayıp warp yapın.