Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

çeviri

rüvü*

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar youtubeden indirilen videoyu bilgisayardab başka yerde açamıyorum vcd dvd vb. şeylerde açabilmek için ne yapabilirim bu konuda bi bilgisi olan varmı acaba

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
İndirmiş olduğunuz dosyanın uzantısını söylermisiniz ?

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhabalar, indirdiğiniz dosya uzantısı FLV dir, yani macro media flash programının video formatından ki dosya biçemidir.

Eğer bilgisayarınız da flash player eklentileri yoksa izleyemezsiniz. Vcd ve dvd medyalarında izlemeniz için öncelikli olarak avi, mpeg veya mpegII mpeg4 dvix formatlarına çevirmeniz gerekmekte. Avi formatı büyük yer kaplasada kayıpsız görüntü oluşturur. Rahatlıkla vcd veya dvd hazırlayabilirsiniz.

Peki nasıl yapacaksınız FLV dosyalarını Avi yada Mpeg formatına çevireceksiniz. İnternette " FLV to avi " diye arama yaparsanız bir çok program çıkacak karşınıza , bu programlardan biri bilgisayarınıza yükleyin ve gerekli adımları gerçekleştirin. Avi haline getirdikten sonra Nero gibi cd yazma programları ile kolayca VCD veya DVD yapabilirsiniz. Kolay gelsin.

farketmez

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.farketmez3.com.tr.tc
arkadaşım onun uzantısını değiştirirsen istediğin yerde seyredebilirsin. eğer programın yoksa bana ulaş ben de var (admin arkadaşlar umarım yasak değildir program paylaşımı)