Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar biraz daha yapıcı eleştirelim lütfen :upset: Burada amacımız daha iyiyi nasıl buluruz olmalı. Eleştirdiğiniz çalışmayı nasıl daha güzel olabilir önerilerinizle desteklerseniz daha doğru olur kanısındayım.
üçüde birbirinden güzel ve piyasada kullanılabilir özellikteler birini seçmek gerekiyorsa ben 1 veya 2 derim 3 biraz renksiz olmuş çünkü EMEĞİNE SAĞLIK
2 ci çalışma daha hoş duruyor. nükhet hanımda bir agresiflik hissediyorum son zamanlarda nedenin çok merak ediyorum . boynuz kolağı geçmemiş derken bana espiri gibi değilde bir başka doyguyu ifade etme gibi geldi.
2. veya 3. çalışma üzerinde o drajeleri yoğunlaştırsan zannımca daha güzel olacak, ama her yerinde değil sadece en aşşağı noktalarda, yerde birikmişcesine..
bence ucude guzel degil. yurt disinda ne tasarimlar yapiyorlar siz burda her seye guzel diyorsunuz bence gercekci olalim ki yol alalim yok sa her seye guzel harika dersek oldugumuz yerde kaliriz.
Konu 11-05-2008 tarihinde acilmis.. Konuyu acan kisi forumdan uzaklastirilmis.. Polemik yaratmak adina "sen kimsinkiii kervan gıdaya çalışma yapıyosun ???" mesajini yazan kisi 3 mesajdan sonra muhtemelen bir daha ugramamis bile siteye..