Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başarılı bir çalışma çıkarmışsınız ama muz görselinin hemen yanındaki el yazısının rengini biraz daha dikkat çekebilen bir renk tercihinde bulunmalısınız.İyi çalışmalar.
Herkez yutar ama bizim gibi eski toprak grafikerler yutmaz, North East Baked Goods LLC şirketine ait tasarım bu. Bende amerikan firmasında çalışıorum, biz bu ürünleri katalogda gördük. Daha bir çok çeşidi var bunun.
Gerçekten harika olmuş ama the_one arkadaşımında söylediği gibi muzun yanındaki el yazısını birazdaha belirginleştirirsen daha güzel olur,biraz daha takılırsam bu sitede benim oruç bozulcak ama sitedende kopamıyorum yeni üye olmama rağmen
Herkez yutar ama bizim gibi eski toprak grafikerler yutmaz, North East Baked Goods LLC şirketine ait tasarım bu. Bende amerikan firmasında çalışıorum, biz bu ürünleri katalogda gördük. Daha bir çok çeşidi var bunun.
Firma ismi vermeyeyim ama, Fransa bir cikolata ambalaji taklidi icin, Turkiyedeki unlu bir firmaya bayagi bir ceza gecmisti. Ceza kesinlik kazandimi bilmiyorum