Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Chopper Vector

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
mesh toolda ki marifetleriniz gerçekten alkışı hakediyor.ortalama 50 saat civarında çalışıyorsunuz sanırım her çalışmanızda oda ayrı bir başarı elinize,emeğinize sağlık.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Mesh Tool ile gerçekten, çok güzel çalışmalar çıkartıyorsunuz.
Harika görünüyor, tebrik ederim :)

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟

TİA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
download butonunu görebilecekmiyiz?:)

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir çalışma olmuş arkadaşım eline sağlık...

davulator

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
yaptığınız çalışmanın ufak bi kısmını bize anlatabilirmisiniz. o karmaşayı nasıl çözdüğünüzü çok merak ediyorum. ön lastik gibi ufak bi parçasını mesela!

elinize sağlık
iyi çalışmalar

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
yaptığınız çalışmayı incelemek isterim.

Çalışmalarımın AI formatındaki dosyalarını paylaşmıyorum bunun için üzgünüm.. Ancak aşağıda verdiğim bazı örnek jpeg'lerin üzerinden göz atabilirsiniz..

Saygılar

yaptığınız çalışmanın ufak bi kısmını bize anlatabilirmisiniz. o karmaşayı nasıl çözdüğünüzü çok merak ediyorum. ön lastik gibi ufak bi parçasını mesela!

elinize sağlık
iyi çalışmalar

Aşağıya yaptığım çalışmanın bazı bölümlerini parçalayarak koydum.. Karmaşayı çözmek için yapmanız gereken tek şey yapılan bu çalışmaya ''Motorsiklet Çiziyorum'' gözü ile bakmamak.. Eğer ''Motorsiklet Çiziyorum'' düşüncesi ile çalışmanızı yapmaya çalışırsanız o zaman bu çalışma size çok karışık gelecektir detayları itibari ile.. Gözünüze çok büyük bir dağ gibi gelecektir.. Ancak yaptığınız bu çalışmaya : ''Küçük küçük birsürü obje çiziyorum'' düşüncesi ile bakarsanız o zaman ilk karmaşıklığı çözmüş olursunuz. Çizdiğiniz her küçük obje ile motorsikletimiz zaten kendiliğinden oluşmaya başlamış oluyor. Çalışmada yaptığım tek şey, motorsiklet'in üzerindeki her objeyi, yüzlerce kücük parçayı çizip renklendirmek.. Renklendirmede mesh kullanınca ortaya çok daha kaliteli bir objeler bütünü çıkmış oluyor.. ''Küçük küçük birsürü objeler'' çizdikten sonra ortaya ''küçük yüzlerce objenin birleşiminden oluşan büyük tek bir obje'' çıkmış oluyor zaten.. Ortaya çıkan bu objemiz de Motorsikletimiz oluyor.. :)

Detaylı bir çizim yapmak için size gereken en önemli şey, kücük objeleri dahi sabır göstererek, es geçmeden, detaydan ödün vermeden yapmak. Ne kadar uzun sürerse sürsün, eğer bu sabır konusunu aşarsanız, sıkılma ve bezginlik duygusunu zamanla zevk ve eğlence olarak algılamayı başarırsanız, o zaman çalışmanız günlerce de sürse onu mevcut bilgilerinizle en iyi şekilde tamamlama azmine de ulaşmış olursunuz. Herşeyden önce en önemli husus bu.

Saygılarımla...

Chopper_Vector_Onizleme.jpg

Resim 01 : Ön lastik takımının Anchor Point'lerinin seçilmiş hali

Chopper_Vector_On_Lastik_Outline.jpg

Resim 02: Ön lastik takımının Outline önizlemesi

Chopper_Vector_On_Lastik_parcali.jpg

Resim 03: Ön lastik takımının parçalanmış hali

Chopper_Vector_v2_by_Imperatore34.jpg

Resim 04: Kücük kücük yüzlerce objeden oluşmuş bir objeler bütünü :D

Son düzenleme:

iconx

🌱Yeni Üye🌱
Bahsettiğin o detayları sabırla işlerken sanada bıkkınlık gelmiş anlaşılan bazı yerlerin detaylarını pas geçmişsin, ama yinede çok çok güzel bir çalışma...:)

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bahsettiğin o detayları sabırla işlerken sanada bıkkınlık gelmiş anlaşılan bazı yerlerin detaylarını pas geçmişsin, ama yinede çok çok güzel bir çalışma...:)

Hayır kesinlikle bıkkınlık gelmedi :) ... Aksine çalışma yaparken duyulan yorgunluk ve sıkıntıyı eğlence olarak algıladığım için o sorun olmuyor.. ancak detaylarındaki kusur benim işimde ulaşabildiğim kapasite ile sınırlı şimdilik.. O eksikliği gidermek için de çalışmaya ve çizmeye devam edeceğim.. :) Çizeceğim... Çizeceğim.. daha çok çizeceğim.. çize.... :D

Yorum için teşekkürler.. Saygılar..

davulator

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
çok güzel açıklamışsınız çok teşekkür ederim o sıkıntı güzel bi sıkıntıdır hatta çok ne kadar çok sıkılırsan o kadar güzel iş çıkıyo :))
elinize sağlık
iyi çalışmalar

M

misafiradam

Guest
acıları fotograf uzerınden almak ''kopya cekmenın kıbarcası'' :) yanı ''bu tarz ıcın kopya cekmek yanlıs bırsey degıl tabıkıde aynı ısı bende yapıyorum bende kopya cekıyorum 1e1 olması ıcın baska bır cozum bulanı gormedım :) sonuc olarak elelrınıze saglık guzel olmus cok ınce ışçilik goruyorum bazı yerlerde..özellıkle gövde kısmı ve arka tekerlek kısımları... baya emek verılmıs eline saglık...