Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

çiçekçi kız

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yüz bölgesine gösterdiğin özeni keşke vücut kısmına da gösterseydin karantina.. Yüzdeki detaylar ve renk tonlaman gerçekten uğraştırmıştır:) Eline sağlık.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
umarım beklediğiniz başarıyı yakalarsınız.

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
ellerinize sağlık güzel bir çalışma
yalnız çalışmanız sol tarafa biraz fazla ağırlık veriyor gibi biraz sağ tarafa doğru kaydırılabilirse daha rahatlayabilir diye düşünüyorum ayıca yüzdeki kullandığınız renkleri vücudun omuz kısımları ya da kol kısımlarında da kullanabilirseniz daha iyi denge sağlanabilirdi diye düşünüyorum
umarım dilediğiniz başarıya ulaşırsınız iyi çalışmalar

wuf

🌱Yeni Üye🌱
iyi bir çalışma fakat bu çalışma size yarış kazandırmaz gibi geliyor resimdeki bayanda çizim var fakat detay yok ama bu yaptığınız resimden daha güzelini yapcagınız anlaşılıyor başarılar

walle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

Bu fırçayı nasıl yapıcam.İnternette hep bu fırçayla yapın diyorlar.Umarım yardımcı olursunuz.

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
bende sayısalcıydım:) O zaman en azından haftada bir gün çiz.İngilizcende iyidir o zaman sık kullanılanlarına ekle bu siteleri; deviantart.com,conceptart.org. Hep bu çocuğu örnek veriyorum 17 yaşından beri hiç bir eğitim almadan çiziyor,onun yaptıklarını,taklit ederek( öğrenme aşamasında çok önemli) denemelisin.

walle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çizmeye çalışıyorum bende.İnşallah bende sizler kadar iyi çizebilirim.

Benimde hiç bir eğitimim yok :D.İyi forumlar , iyi çalışmalar.

walle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bide ben mousela çiziyorum.O da büyük bi eksiklik bence.Sizce tablet almak şart mı?

walle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bende sayısalcıydım:) O zaman en azından haftada bir gün çiz.İngilizcende iyidir o zaman sık kullanılanlarına ekle bu siteleri; deviantart.com,conceptart.org. Hep bu çocuğu örnek veriyorum 17 yaşından beri hiç bir eğitim almadan çiziyor,onun yaptıklarını,taklit ederek( öğrenme aşamasında çok önemli) denemelisin. https://conceptart.org/forums/showthread.php?t=114449

Peki resmi boyarken gölge verirken falan yumuşak bir fırçamı kullanayım yoksa sert fırçamı kullanayım.

Ayrıca gölge verirken ben fırçanın hassasiyetini düşürüyorum.Böyle yapmamda bi sakınca var mı? İyi çalışmalar.