Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Cide Katalog Afişi

ikizlerofset

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaş lar yorumlarınızı beklıyorum

006oau.jpg

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben bundan hiçbirşey anlamadım. kartvizit kataloğumu. cide matbaasının kartvizit kataloğumu. tasarım basmakalıp olmuş. eğer resmide gene renklere uydıursaydın belki bişeler çıkardı ortaya ama ben beğenmedim. biraz daha çalışmanı öneririm

ikizlerofset

🌱Yeni Üye🌱
yorumların için teşekkur ederım ama arkadaşım o kart vizit katalogunun ilk sayfası ve yapımı okadar da kolay degıl ama yıne de saol yorum ların için

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
emin olki neyin yapımının kolay neyin yapımının o olduğunu çok iyi bliyoyorum. hazır resmin üzerine koymuşsun manzarayı. ben şunu şöyle yaparsan daha iyi olur dedim ama. sen emeğine leke sürdürmek istemiyosun. haklısın.

O zaman
Çok güzel çalışma emeğine sağlık. gördüğüm en güzel çalışmalrdan bir tanesi.

ikizlerofset

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşım İstersen diger arkadaş larda bi yorum yapsın o zaman anlarız hazır mı degıl mı..!

Karax

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaş lar yorumlarınızı beklıyorum

Arkadaşım açık konuşmak gerekirse pekte başarılı değil. Renkler uyumsuz görselin duruşu sanki biraz kalıp gibi duruyor biraz daha çalışman gerekir şahsi görüşüm ama emek vermişsin eline sağlık

gunesinkizi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Emeğinize sağlık...bence güzel olmuş...başarılar diliyorum...

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
katoloğu'mu ? düzeltmeye oradan başlayabilirsin bence

ds_grafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hazır resim kulanıp kendine grafiker diyen arkadaşim sne iyiki dergi kapagı yada kurumsal bir katolok yapsan imkansizi başarmış gibi göreceksin kendini çalışman lazım

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
bencede hazır bi arkaplan var..ama oradaki manzarayı sen yerleştrmişsin bu güsel bi düşünce..yinede emek vermişsin.daha iyi olabilirsin..başarılar..:)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bir işin zor üretilmesi o işin amacına hizmet ettiği manasına gelmez.Bence kartvizit kataloğundan ziyade Cide ilçesini tanıtan bir ilçe rehberine benzemiş.

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
ikizlerofset yanılıyormuymuşum dediklerimde.

Slaytanic

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sanki küre içnden birşeye bakıyo yada dürbünler olur manzara için 1tl atılır onun reklamı olsaydı olurdu.Bence önerilieri dikkate al yoksa milim ilerleme olmaz her çalışmada güzel olacak diye bir kaide yok...