Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Marka çok arkaplanda kalmış o kadar para yatırıp reklam yapan firmanın ismi daha ön planda olması önemli bence.Onun haricinde basit anlaşılır bizim toplulumuza göre bir afiş.Ellerine sağlık.
Marka çok arkaplanda kalmış o kadar para yatırıp reklam yapan firmanın ismi daha ön planda olması önemli bence.Onun haricinde basit anlaşılır bizim toplulumuza göre bir afiş.Ellerine sağlık.
her ikinizede teşekkür ederim güzel yorumlarınızdan dolayı aslında arka fon sıkıntısı çektim resim konusunda free (bedava) resimlerden anca onları bulabildim yoksa arka zemine de buğday tarlası koyacaktım ama kaliteli resim yok adeş resmi bile çözünürlüğü çok düşük ama yine de arıyorum elinde olan varsa yollarsa onuda kullanabilirim tekrar teşekkürler yorumlarınız için