Neler yeni

çiğköfteci logo

fareliadam

🌟Usta Tasarımcı🌟
yeni açılacak olan çiğköfteciler zinciri için taslak aşamasında olan logo tasarımları,
hafta içi sunacam, değerli yorumlarınıza...

logo03d.jpg

logo04w.jpg

logo02t.jpg

Benzer konular

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Renk neden hep kırmızı, yeşil ağırlıklı?
Ayrıca yulaf, buğday ner ne ise bir öğrenemedim gitti çiğ köfte ile alakası?

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Artık genelde etsiz yapıldığı için içine dolduruyorlar bulguru al sana çiğköfte, çiğköfte anlamını yitirdi artık. Sanırım oradaki vurgu buğday.

Bence birinci olan diğerleri çiğköfte değil de ekmek firması logosuna daha uygun.

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
Eyer bunlardan biri olacaksa 1. olsun diyerlerinden farklı en azından başak yok logoda. tamam anladık buğday bulgur vs. var içinde ama başak girince logoya buğday firması yada ekmek firmasını andırmış çiğ köfteyi çağrıştıran bir logo değil diyer 2 logo emeğinize sağlık ;)

tnrhbk37

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.thgrafik.com
Bence olmamış daha güzel calısmalar cıkarabilirsin birde renklere cok basık yapma tavsiyem.

graphicer25

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2 ve 3 zaten uygun degil 1 ise fazlasıyla sade.. sadece fontlardan yararlanılmıs:S

Son düzenleme:

fareliadam

🌟Usta Tasarımcı🌟
2 ve 3 zaten uygun degil 1 ise fazlasıyla sade.. sadece fontlardan yararlanılmıs:S

sizce bir çiğköfteci logosu nasıl ve nelerden yapılır?!!!
dikkat ederseniz diğer eleştiren arkadaşlar eleşirilerini teknik bir tabana oturtmuşlar. lütfen olmamışsa neden olmadığını belirtin -ki bende bu yüzeden paylaştım- değerli yorumunuzdan faydalanayım.

çiğköfteyi ifade eden renkler olduğu için(marul,domates,acı biber falan) bu renkler üzerine durmaya çalışmtım. başak ise bulguru ifade ediyor. diğer çiğköftecilerin logolarını inceledim fazlada aykırı bir şey yapmak istemedim.
ama anlaşılan çalışmaların amacına uygunluğu zayıf. teşekkürler yorumunuz için.

diğer yorumlar için teşekkürler, hepsinden istifade ettim.
biraz aceleyle oldu, herhalde aceleden bu kadar eksikliği farkedemedim
taslak aşamasında şu an, demekki biraz daha revize istiyor.

graphicer25

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sizce bir çiğköfteci logosu nasıl ve nelerden yapılır?!!!
dikkat ederseniz diğer eleştiren arkadaşlar eleşirilerini teknik bir tabana oturtmuşlar. lütfen olmamışsa neden olmadığını belirtin -ki bende bu yüzeden paylaştım- değerli yorumunuzdan faydalanayım.

bugday bulguru temsıl edıyor ve cıgkofte etsız yapılıyor dıye bugday kullanmıssınız cok dogru; ama bazı alanlar vardır aslı bile kendısını andırmaz.. burdada aynı sey gecerlı.. arkadaslarınd dedgı gıbı bır ekmek yada un fırması ıcın cok daha ıyı olmus logolar.. sızınde söyledıgınız gıbı cgkofteyı temsıl eden seyler genellıkle yesıl ve kırmızı renklerıdır o yuzden ben 2 ve 3 u eledım 1ıde cok sade buldum... baltalamak gıbı bır nıyetım yok yanlıs anlamayın lutfen kendı sahsı fıkrım bu

unalmete

🌟Usta Tasarımcı🌟
Evet Arkadasim bugday basak burguru temsil ediyor anlailiyor ama sikinti surada bana sordugunde ilk bakista bilmesem cig köfteci logosu oldugunu firinci ekmek imalati yapan bir yer gelir benim aklima malesef reklamcilik dalinda kendi ince bilgilerimizden degil insanlarin algilama genelliginden yola cikarak calismalar tasarlamaliyiz.

He Logoya gelince bence olmamis cünkü basagi bugdayi Her neyse cok önplana cikartmissin arkadasim firma ismi geri pilanda kalmis ve sradanlik var
farkli bir yol deneyebilirsin

unalmete

🌟Usta Tasarımcı🌟
Heee Birde Güzel kardesim Etsiz Cig Köfte Cakma Cig Köftedir o Ne Ogle Kuru Fasulyesiz Kuru Fasulye Yemegi Olurmu

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Heee Birde Güzel kardesim Etsiz Cig Köfte Cakma Cig Köftedir o Ne Ogle Kuru Fasulyesiz Kuru Fasulye Yemegi Olurmu

Evet kesinlikle etsizi çakmadır ama bunu bence imal edene söylemelisin logoyu yapan arkadaş çiğköfteci değil grafikerdir yani tasarım işine bakar.

fareliadam

🌟Usta Tasarımcı🌟
eleştiriler nazarında biraz daha optimize ettim,
değerli yorumlarınıza;

bulgurmelogosunumu1.jpg

bulgurmelogosunumu2.jpg

bulgurmelogosunumu3.jpg

gereksiz9090

🌱Yeni Üye🌱
ücüncüsü üstünde calisilir ise cok profesyonel bi logo cikacak. Renkler ile oynamak lazim azcik.

emreisik

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel olmuş irtibat kurabılcegımız adres verırmısın

hzlgtmz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Mantık olarak haklısın. Başak çok şeyi anımsatıyor ama bunlardan biri çiğköfte değil en iyisi ilki. Biraz daha çalışman gerek...