Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çikolata üzerindeki yazılar çok ışıklı olmuş..bir de alttaki gölge çok fazla olmuş..genel olarak freehand de yapılan bir çalışmaya göre bence gayet güzel olmuş yanlardaki parlaklık etkileri filan..emeğinize sağlık..kolay gelsin..
"ONUR" yazıları içe gömülü yada dışa kabartma yapsan nasıl olur. Birde gölgelendirmeyitam dışa yapsan diyorum, yani hepsini birleştirip öyle gölge versen.
Tekrar çalışma yaptım onur yazıları kabartıldı ve çikolataya gölge verildi. Senin gölgeyi dışa yapsan daha iyi olur dediğin bu şekildemiydi namassteeee, gölgeyi çikolatanın dışına attım
Son hali daha iyi görünüyor(Renkler açısından)...yazı kenarlarındaki efekti (gölge) kaldırırsanız ve kabartma Text efekt uygularsanız daha hoş görünecektir.
Son hali daha iyi görünüyor(Renkler açısından)...yazı kenarlarındaki efekti (gölge) kaldırırsanız ve kabartma Text efekt uygularsanız daha hoş görünecektir.
yorumun ve tavsiyelerin içn teşekkür ederim blueden çikolatanın dışındaki gölge kaldırılabilr belki , ama onur yazısındaki beyaz gölgeyi kaldırınca daha çirkin görünüo onun yerine gölgenin yoğunluğunu azalatırsak belki daha hoş olabilr. Ayrıca yazıda kabartma var 2. çalışmayla 3. çalışmaya bakınca biraz belli oluyo ç,kolata rengiyle yazı rengi aynı olduğu için kabartma çok fazla belli olmuyor
Tekrar çalışma yaptım onur yazıları kabartıldı ve çikolataya gölge verildi. Senin gölgeyi dışa yapsan daha iyi olur dediğin bu şekildemiydi namassteeee, gölgeyi çikolatanın dışına attım
İlkinde onur yazısının altındaki ışıkların doğal görünümü bozduğunu düşünmüştüm. Sonraki çalışmalarda da bunu değiştirmemişsiniz. Bence yazıya sadece kabartma efecti verin, ışıklı beyaz gölge gerçek çikolata etkisini silmiş gibi geldi bana. Çikolatanın rengine gelince son çalışmalarda daha iyi kesinlikle. Gölge konusunda namasteee'ye katılıyorum. Her parçaya ayrı gölge yerine bütün gölge ideal. Genele bakılırsa iyi bir çalışma, emeğinize sağlık.
bununla ilgili bi açıklama yapmıştım beyaz gölgeyi silince yazı hiç okunmuyor gölgeyi silmek yerine azaltabilirim hem azaltılmış resmini hemde gölgesiz halini de yapıp yollayacağım ama tavsiyeleriniz icin saolun daha iyi bi hale getiricem