Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çıldırış

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Çalışmayı yapma sebebi zaten çalışmanın üstünde yazıyor:)

picture5xob.png

Benzer konular Forum Tarih
grafishop Sinema & Tiyatro 11 2K

Benzer konular

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
:D güzel olmuş farklı bir yaklaşım ancak soldaki yazılar fazla okunaklı değil;)

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
eline sağlık arkadaşım ama kalpte bi orantısızlık var gibi

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel olmuş farklı bir yaklaşım ancak soldaki yazılar fazla okunaklı değil

grafixo'ya katılıyorum..genel olarak güzel bir çalıma eline sağlık

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Teşekkür ederim arkadaşlar. Orantı meselesi doğru. bir orantısızlık var onunda sebebi çalışmayı kafamda şekillendirerek yapmamış olmam. Canım sıkıldı yapacak bişi bulamadım sonra mouse ile freehand programında öylesine bişiler çizmeye başladım. Haliyle o şekillerden bir surat belirdi onu takip ettim böyle bağıran bir adam oldu. dedim madem bağırıyor çıldırış olsun. madem çıldırıyor parçalara ayrılmış kalbin içinde olsun. madem kalbi parçaladık kenarına bir metin yazalım dedim ve yazdım. Yani çalışma kendi kendini oluşturdu. Ben sadece belirmesinde yardımcı oldum:)

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
Teşekkür ederim arkadaşlar. Orantı meselesi doğru. bir orantısızlık var onunda sebebi çalışmayı kafamda şekillendirerek yapmamış olmam. Canım sıkıldı yapacak bişi bulamadım sonra mouse ile freehand programında öylesine bişiler çizmeye başladım. Haliyle o şekillerden bir surat belirdi onu takip ettim böyle bağıran bir adam oldu. dedim madem bağırıyor çıldırış olsun. madem çıldırıyor parçalara ayrılmış kalbin içinde olsun. madem kalbi parçaladık kenarına bir metin yazalım dedim ve yazdım. Yani çalışma kendi kendini oluşturdu. Ben sadece belirmesinde yardımcı oldum:)

Yusuf, bu beliren surat sana ne kadar çok benziyor, ayna karşısındamı çalışıyorsun:)
Kalbin sol tarafının boş kalması dışında beğendim, o boşluğuda dolduracak biri bulunur elbet:)

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Yusuf, bu beliren surat sana ne kadar çok benziyor, ayna karşısındamı çalışıyorsun:)
Kalbin sol tarafının boş kalması dışında beğendim, o boşluğuda dolduracak biri bulunur elbet:)

Kesinlikle benziyor. Sebebide daha önce kendi yüzümün gölge değerlerini çizmiştim hatta facede ve burda var. Beliren suratı sonrasında biraz o ışık ve gölge değerleriyle kendime benzettim. Boş tarafa gelince bırak boş kalsın. Birde onunla uğraşmayayım:) yorum için saol mustafa. Bu arada aynı memlekette birbirimize çok uzağız. Bir akşam çık gelde takılalım.

SERAP BİRCAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çalışma güsel olmuş bence ve üzerindeki yazı benim düşüncelerimi anlatmış sanki... Başarılar arkadaşım

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sana ne kadar da benziyor Yusuf Abi :p
Gerekli açıklamayı yapmışsın zaten...can sıkıntıdından, hoş bir çalışma çıkmış, ellerine sağlık.

Can sıkıntısı diliyorum... :p Kolay gelsin :)

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
fikir olarak başarılı uygulama da
gayet güzel bence, çıldırış yazısı
resmen çıldırmayı çağrıştırıyor
belki o kırklar kalbin tamamına
kalından inceye doğru yayılabilirdi.

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
Kesinlikle benziyor. Sebebide daha önce kendi yüzümün gölge değerlerini çizmiştim hatta facede ve burda var. Beliren suratı sonrasında biraz o ışık ve gölge değerleriyle kendime benzettim. Boş tarafa gelince bırak boş kalsın. Birde onunla uğraşmayayım:) yorum için saol mustafa. Bu arada aynı memlekette birbirimize çok uzağız. Bir akşam çık gelde takılalım.

Bir akşam sen çıkgelde kalbin boş kalan kısmını dolduracak birini bulalım:p hazır askerede gidiyormuşsun, kalbim boş gitme :)

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Bir akşam sen çıkgelde kalbin boş kalan kısmını dolduracak birini bulalım:p hazır askerede gidiyormuşsun, kalbim boş gitme :)

Çok çöpçatan gördüm seni Mustafa:)) Valla bir akşam ayarlıyacam gelecem sana. anlaşıldı ben gelmeden sen gelmeyecen:)

Namasteeee yorum için teşekkürler. Şiirle pek aram yoktur. Yazdığımada pek şiir denilemez aslında. beğenmene sevindim.