Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çilekli-Safranlı Dondurma Ambalaj Tasarımı!

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çalişmaniz kesinlikle güzel fakat ben bakiyorum da piyasadaki bütün dondurma ambalaj tasarimlari birbirine benziyor.
Başka bir yolu mu yok acaba? :(

Evet haklısın bakıldığında kenarda bi kaç top tondurma, ne aromalıysa kenarda onun resmi, arkada blurlu bir şerit vs... Tamam tasarım çok güzel ama farklı değil. Acaba ilaç kutuları gibi bunun standardımı var?

sibcan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel olmuş emeğine sağlık

gülümser

🏆Pro Tasarımcı🏆
renkler ve dizayn çok yakışmış bu ambalajla satar yani eline sağlık

eskali

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hocam Çalışmalar iyi sayenizde daha da ilerletiyorum sanatımı gönül isterdi bu mesleği okumak ama olmadı paylaşımların için teşekkür ederim

efograf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tasarımlar çok hoş ama hakikaten hep aynı oluyorlar ya incelenecek bi yanları olmuyor yinede emeğine sağlık çok güzel olmuş

HaZiRaN_

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ankstudyo.com
4 kişilik bi aile bi yerde oturmuş dondurma yiyolar
siyah-beyaz ailenin fotografını çekip sadece dondurmaları renklendirilerek te güzel bi çalışma çıkar die düşünüyorum tabi bu olayı biraz daha güzelleştirerek etikete aktarılması gerekio onu da yapan düşünsün artık:)

başarılar...

volkione

🏅Acemi Tasarımcı🏅
doğru arkadaşlar bende katılıyorum hep aynı benzerlik var ama birde bunun müşteriye kabulendirme kısmı var müşteri hep diğer markaları gördüğü için kendi malınında ona benzer bi şey olmasını istiyo diye düşünüyorum
bu arad güzel olmuş albenisi fazla çok hoş

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
tasarım güzel.. ama dondurmaları daha da güzel.. burdakilere benzemiyo.. yedim şahsen ;)

buket topal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet gerçekten güzel ve iştah açıcı insanın canı çekmiyo değil hani :)

noveli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
valla güzel olmuş kutusu bile dondurma çektirdi canımı önemli olanda bu zaten içaçıcı karışık değil.

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
cok güzel olmuş renkler cok uyumlu eline sağlık:)

deniz55

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dinamikajans.com
çalışmaların ikisi de çok güzel omuş, renklerin albenisi yetiyor zaten insan yemek istiyor. Eline sağlık

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
eline sağlık gayet başarılı olmuş. arkadaşlar nostaljik bi fotodan bahsetmişler ama müşteri bunu kabul edecekmi bi bu tarafından bakmak lazım. dikkat çekmesi açısından renkli olması daha iyi bence iyi çalışmalar.

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
gayet çekici olmuş..
renk uyumları harika..
emeğinize sağlık

aysegrf

🌱Yeni Üye🌱
gerçekten çok ğüzel olmş. bayıldım.dikkatimi çeken tek şey safrandaki dondurma patlamış fakat. çilek gövde renginden dolayı biraz sönük kalmış. belki bu kadar güzel çalışmaların içinde ufak bi ayrıntı fakat gözüme takıldı. belki gövde pembesi bi ton açık olsa ordaki dondurmada patlardı.ama çalışmaların güzelliği bu ayrıntıyı kapatıyor. başarılar...