Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çilekli-Safranlı Dondurma Ambalaj Tasarımı!

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
tasarım güzel, ama ben bir kahramanmaraş'lı olarak böyle bir tasarım yapmazdım :) öyle bir tasarım olmalı ki markette dolapta müşteri gördüğünde almak istemeli, başa bir tasarımcı gördüğünde hayranlıkla bakmalı.

buda genelde font seçimi, kullanılan renkler ve çizimlerin uyumlu olmasına bağlı, birazda dondurma toplarının gerçekçi duruşu ile olur. birazda otantik olmalı.

mesela bunun gibi
6r3kc.jpg

piyasada bulunan dondurma ambalajlarının birçoğunun üzerindeki dondurma topları yapay duruyor, iştah açıcı görünmüyor. tasarımları ise bana göre iyi değil. sadece algida bu işte çok iyi...

elinize sağlık, başarılar...

Son düzenleme:

wmaster

🌱Yeni Üye🌱
çalışmalar benim çok hoşuma gitti emegine saglık...

berguvan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tasarım güzel, ama ben bir kahramanmaraş'lı olarak böyle bir tasarım yapmazdım :) öyle bir tasarım olmalı ki markette dolapta müşteri gördüğünde almak istemeli, başa bir tasarımcı gördüğünde hayranlıkla bakmalı.

buda genelde font seçimi, kullanılan renkler ve çizimlerin uyumlu olmasına bağlı, birazda dondurma toplarının gerçekçi duruşu ile olur. birazda otantik olmalı.

mesela bunun gibi
6r3kc.jpg

piyasada bulunan dondurma ambalajlarının birçoğunun üzerindeki dondurma topları yapay duruyor, iştah açıcı görünmüyor. tasarımları ise bana göre iyi değil. sadece algida bu işte çok iyi...

elinize sağlık, başarılar...

üzerindeki topların bazıları algidanın orjinal çalışmalarından alınmadır herkes her yapılanı beğenmek zorunda da değil ayrıca tasarım bu göreceli bir kavram herkes her yapılanı beğenmek zorunda değil örnek vermeye gelince yüzlerce örnek sunulabilir bundan kolay ne var iş birşeyler üretip ortaya koymaktır, yapılmış iki işi kıyaslamak bu daha iyi böyle birşeyler olsun demek kadar da kolayı yoktur...

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel çalışma olmuş tebrikler, markette görsem alırım emeğine sağlık :)

başarıların devamını dilerim...

trifity

🌱Yeni Üye🌱
ambalajı için bu dondurmayı satın alırım güzel gözüküyor

kelebek_fly

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok hoş ikiside ellerinize sağlık sıcak yaz günlerinde dondurma yemeyi özledim