Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

cızbız köfte logo type

grafikeri-m

🌟Usta Tasarımcı🌟
cızbız köfte için logo çalışmam öncelikle şunu sölim renkler (kırmızı sarı yeşil siyah) ve elips gibi görünüm müşterinin istekleri ona göre yorum yapın
91819224yy5.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
"...öncelikle şunu sölim renkler (kırmızı sarı yeşil siyah) ve elips gibi görünüm müşterinin"
Elinize kötü malzemeler verildiğini düşünüyorsunuz diye sezinledim.Ona göre yorum istediniz ama müşteriye göre değil çalışmaya göre yorum yapılması taraftarıyım.
Müşterinin kırmızı sarı yeşil siyah istediği noktasına gelecek olursak.Ben sizin kadar karamsar değilim.Mesela kırmızı ve sarı renkleriyle konu "köfte" olması sebebiyle alev izlenimi verebilir,sevimli bir ahçı şekli kullanarak onuda yeşil rengiyle bütünleştirebilirsiniz.Geriye "siyah" derdimiz kaldı.Onuda isterseniz fontunuzun rengi yapabilirsiniz.Gördünüz mü renklerden korkmanıza gerek yokmuş.
Ama tüm bunları yapmadan önce bence sitemizde bulunan örnekleri inceleyebilirsiniz.
Size kolay gelsin.

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
yazının altındaki şekil kare çikolata gibi durmuş
tam kare olarak kullanma ve kenardaki kırmızılıgı kaldır

grafikeri-m

🌟Usta Tasarımcı🌟
"...öncelikle şunu sölim renkler (kırmızı sarı yeşil siyah) ve elips gibi görünüm müşterinin"
Elinize kötü malzemeler verildiğini düşünüyorsunuz diye sezinledim.Ona göre yorum istediniz ama müşteriye göre değil çalışmaya göre yorum yapılması taraftarıyım.
Müşterinin kırmızı sarı yeşil siyah istediği noktasına gelecek olursak.Ben sizin kadar karamsar değilim.Mesela kırmızı ve sarı renkleriyle konu "köfte" olması sebebiyle alev izlenimi verebilir,sevimli bir ahçı şekli kullanarak onuda yeşil rengiyle bütünleştirebilirsiniz.Geriye "siyah" derdimiz kaldı.Onuda isterseniz fontunuzun rengi yapabilirsiniz.Gördünüz mü renklerden korkmanıza gerek yokmuş.
Ama tüm bunları yapmadan önce bence sitemizde bulunan örnekleri inceleyebilirsiniz.
Size kolay gelsin.

arkadaşım sen beni yanlış anladın ben karamsarım demedim eğer yorumlarınızda şu renk kullanılsaydı daha iyi dururdu şu şekil yapılsaydı hoş olurdu gibsinden yorumlarınızı boşuna yapmamanız için onları söledim ve sen bence tamamen yeni bi logo oluşturdu benim yaptığım logoyla ilgilenmedin bile iyi kötü bence deiğişik bişey yerine şu kötü olmuş veya font hoş değil gibi yapıcı eleştiriler yapmanı beklersim ama yinede teşekür ederim ...

yazının altındaki şekil kare çikolata gibi durmuş
tam kare olarak kullanma ve kenardaki kırmızılıgı kaldır

teşekür ederim dediklerini deniycem

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
ızgara, çikolata gibi duruyo ilk dikkatimi çeken, bence sol taraftaki kırmızı kısmı kaldırmalısın smetrik olsa daha ii sadeleşir.. eline sağlık

ertiryaki

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok fazla degrede kullanma bence...

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
"arkadaşım sen beni yanlış anladın ben karamsarım demedim eğer yorumlarınızda şu renk kullanılsaydı daha iyi dururdu şu şekil yapılsaydı hoş olurdu gibsinden yorumlarınızı boşuna yapmamanız için onları söledim ve sen bence tamamen yeni bi logo oluşturdu benim yaptığım logoyla ilgilenmedin bile iyi kötü bence deiğişik bişey yerine şu kötü olmuş veya font hoş değil gibi yapıcı eleştiriler yapmanı beklersim ama yinede teşekür ederim ..."

Ben sadece gördüğümü söyledim.Zaten bunun için burda çalışmanızı sergiliyorsunuz sanırım.Yapıcı eleştiri ile yıkıcı eleştiri arasında ince bir çizginin olduğunu düşünüyorum.Aslında her eleştiri temelinde "yapıcı"lık üzerine kuruludur.Yeterki eleştiriye maruz kalan çalışmanın sahibi gereken uyarıları dikkate alsın.Ben çalışmanızın bir kaç düzeltme ile tüm eksiklerinin giderilebileceğini düşünmüyorum.Saygılar.

Son düzenleme:

Ömer GÖKYAR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.youtube.com
Shape yada path herne kullandıysanız her yeri yamuk ve her yerden kaçmış :) Renkler gözlere zarar, keza font öyle, ızgarada :) Elips değil geoid yapsanızda farketmeyecek sonuçta.

DERYASEZER

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Diğer arkadaşlara katılıyorum ellerine sağlık