Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çizgi birleşim alanlarında corel sorun

wildturk1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaslar daha öncede bu sıkıntım hakkında başlık acmiştim forumu inceledim aynı sıkıntıyı yaşayan iki mesaj daha gördüm tam olarak anlatmak istedim corel x5 yada corel x6 da 4 gün önce başlayan şöyle bir sıkıntı yaşamaya başladim bir bütün olarak yaptiğim cizimlerde üst üste gelen alanları renklendirdiğimde bu alanların kesişen kısımları sanki özel olarak o kısımları croplamışım kesmişim gibi içi boş kalıyor bu konuda bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Eğer paylaştığınız resimdeki obje tek parçaysa bu şekilde görünmesi normal, değilse dosyayı paylaşın tekrar bakalım ...

wildturk1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam dosyayi yükledim üstad cok ciddi sıkıntı yaşatiyor bu problem bana

arkadaslar daha önce bu tür bir sıkıntıyla karsilasan yada çözüm noktasinda bilgi verebilecek bir arkadaş yokmu yada fikir sunabilecek şunu dene bunu dene diyebilecek bir arkadaş

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Dün söylediğim gibi tek parça bir çalışmada bu şekilde görünmesi normal, bu bir sorun değil. Eğer aradaki boşluk olmasın diyorsanız birleşim yerindeki parçalardan birinin ayrı olması gerekir ...

wildturk1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilgin için teşekkür ederim ZxxxE çok saol

AziL

🌱Yeni Üye🌱
Birleştirmek istediğin çizimlerden birinde, dış hat çizgilerin kapatılmamış. Yani iç alanı renklendiriyorsun ama bu iç alanın kenarları birleşmiyor. Diğer bir deyişle, birleşimi sağlanmamış iki node'un var.
View menüsünden wireframe'i seçip, birleşmeyen iki ucu bulup birleştirirsen sorun çözülecektir.
Daha sonra view'dan enchanced ile normal görünüme dönebilirsin.