graphicer25
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Olumlu-olumsuz değerli yorumlarınızı esirgemeyin lütfen
bu biraz akp fikir olmuş![]()
Çalışmanızı beğendim ancak çağrıştırdığı şeyin akp olmamasını istiyorsanız o ampül yerine beyin koyarsanız yanlış anlaşılmaları önleyebilirsiniz.![]()
Ben olumlu görüş bildiriyorum.
Ayrıca ampül'ü AKP tekelinden kurtarmak lazım. Ben sık sık fikri haklar alanında tasarım yapmak zorunda kalıyorum ve ampül kullanamıyorum. Nasıl bir sıkıntıdır bilemezsiniz.
Ben olumlu görüş bildiriyorum.
Ayrıca ampül'ü AKP tekelinden kurtarmak lazım. Ben sık sık fikri haklar alanında tasarım yapmak zorunda kalıyorum ve ampül kullanamıyorum. Nasıl bir sıkıntıdır bilemezsiniz.
Aynen katılıyorum sana, şahsım adına söyliyeyim genç girişimciyim buda genç düşüncelerdir. ilk ofisim için logo için uğraşırken ampulun altına kravat koyalım dedik güzel bir düşünceydi akp sempatizanı olmaktan korktum. düz yaptım geçtim.)
graphicer25 arkadaşım çizimine gelince gayet mantıklı yalnız çizgi yazısındaki kalemi ve fikirdeki ampulu kaldırırsan kalabalıktan kurtulursunzaten amblemde belirtmişsin
Başarılar..
TeşekkürlerBende beğendim. Espri çok hoş!
Deneyeceğim.. Teşekkür ederim."Çizgi fikir" yazısının altı çizili ve F harfinin biraz daha büyük halini merak ettim, sanırım o şekilde daha uygun olacaktır ...