Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çizim ve Karikatürlerim

Abdullahhate

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.adminpanpa.blogspot.com
Sibelistan teşekkür ederim yorumun için, çizimlerimi geliştirmeye çoğu zaman gayret ediyorum, uğraşıyorum vs... fakat bazen birtakım insanlar yüzünden bu hevesim kaçıyor, istemeden boşluyorum... Bir iş görüşmesinde yaşadığım polemik sonrası bir aydır elimi kaleme sürmüyordum. Bugün bir çizim yaptım; anime tarzına yakın. Resim aşağıda ;)

dlyt

🌱Yeni Üye🌱
BUnları Grafik Tabletlerdemi Çiziyorsunuz ?

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Son çizim biraz özensiz mi olmuş, yoksa bana mı öyle geldi... (Çizim kötü olmuş anlamında değil önceki çizimlerinizle karşılaştırarak)

hodsnake

🌱Yeni Üye🌱
Güzel Çiziyorsun Sende Yetenek Var Ama Resimlerin Çok Çocuksu Mesela Son Resimdeki Yaratık Güzel Fakat Tipler Bozmuş Resmi.

Abdullahhate

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
Güzel Çiziyorsun Sende Yetenek Var Ama Resimlerin Çok Çocuksu Mesela Son Resimdeki Yaratık Güzel Fakat Tipler Bozmuş Resmi.

Son resim anime olduğu için normal çocuksu olması (songoku tarzı) diğer bazı çizimler sürekli karamsar şeyler çizdiğim için bilerek çocuksu çizilmiş çalışmalar. Çalışmaların birçoğunu konu olarak inceleyebilirsen hepsinin ne kadar karamsar ve pesimist olduğunu ve daha çok büyük yaşa hitap ettiğini anlayabilirsin kanımca:wink: dediğim gibi kasıtlı olarak çocuksu çizilen bikaç çalışma hariç...

golgest

🌱Yeni Üye🌱
açıkçası kontürlerden kurtulmaya çalışırsan çok daha iyi çalışmalar çıkabilir...madem fantastik çizimleri seviyorsun dijital boyama ustalarının çalışmalarını iyice incelemeni isterim...çok orjinal fikirlerin var yazık etme sakın! çizimin bu fikirlere zayıf kalıyor kendini o yönde geliştir...

Abdullahhate

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
açıkçası kontürlerden kurtulmaya çalışırsan çok daha iyi çalışmalar çıkabilir...madem fantastik çizimleri seviyorsun dijital boyama ustalarının çalışmalarını iyice incelemeni isterim...çok orjinal fikirlerin var yazık etme sakın! çizimin bu fikirlere zayıf kalıyor kendini o yönde geliştir...

açıkcası şuan olduğu şekilde kendi kendime geliştirmeyi düşünüyorum. Çünkü 20 yıldır çizmeme rağmen hiçbir zaman işime yaramadılar, hep hobi olarak kaldılar. Türkiyede böyle bir sektör yok çünkü, bunlarla falan ilgilenen. O yüzden hiç kasmayıp o an düşündüklerimi resmin ruhuna katmaya çalışıyorum. Birilerini izlemiyorum çünkü ister istemez insan etkileniyor. Kontür çizgileriyle çizmeye alıştığım için o alışkanlığımı bırakmam zor oluyor biraz ama o yöndede yaptıgım çalışmalarım var :smile::angel: