Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

çizim

sema1981

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Corelde çizim nasıl yapabilirim...

metrapolix

🏅Acemi Tasarımcı🏅
pratik çok önemli herşeyden önce eğer grafik alt yapısı yoksa işiniz biraz zor açıkcası :))

antique

🏅Acemi Tasarımcı🏅
basit şeyler çizerek başlayabilirsiniz..

sema1981

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Alt yapım var ama tasarım yaptığımda çizimde zorlanıyorum hazır çizimler kullanmak doğrumudur arkadaşlar...

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
aslında doğru değil ama genellikle yapılan budur.
bana sorarsanız corel dersleri diye internette aratın tutorialler (dersler ) çıkar onları izleyerek öğrenebilirsiniz..
mesela corelde yıldız çizmek diye aratın cevap google amca da vardır...

başarılar.

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
Kurcalayarak, çok araştırarak olmalı. Hiç bıkmadan, zaman alan, hayal gücünü zorlayan yavaş yavaş olacak bir şeydir bu. Bir yerden başlamak lazım. Neresi olduğuna siz karar vermelisiniz. Gerisi kendiliğinden gelir.

sema1981

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkdaşlar ilginiz için saolun ben bir yerlerden başladım hazır kullanmak içime sinmiyordu zaten:)))

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Kardeşim öncelikle soru ve varsa sorun yanlış aktarılmış. "Corel'de nasıl çizim yapabilirim" diye soru olmaz. Maksat çizim yapmaksa F6 ya bas rectangle Tool u seç bir dörtgen çiz al sana çizim yaptın bile. Hiç kimse bu çizim değildir diyemez. Öncelikle ne çizmek istiyorsan o konuda sorman veya takıldığın yerde sorman daha uygun olur yoksa konu çoook uzar ... (sözlerim ukalalık gibi anlaşılabilir öyle anlarsanız özür...)

fatih_kull25

🌱Yeni Üye🌱
ben ilk önce hazır çizimlerin üstüne çizmeye başlamıştım. Zaman içinde alışıyorsun. Başarılar...

sema1981

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Estafurullah ben ukalalık olarak algılamadım sadece corelde estetik çizimler yapmakta zorlanıyordum arkadaşlardan yardım istedim şu anda ufakta olsa gelişme var herkese teşekkür ederim...