Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aslında doğru değil ama genellikle yapılan budur. bana sorarsanız corel dersleri diye internette aratın tutorialler (dersler ) çıkar onları izleyerek öğrenebilirsiniz.. mesela corelde yıldız çizmek diye aratın cevap google amca da vardır...
Kurcalayarak, çok araştırarak olmalı. Hiç bıkmadan, zaman alan, hayal gücünü zorlayan yavaş yavaş olacak bir şeydir bu. Bir yerden başlamak lazım. Neresi olduğuna siz karar vermelisiniz. Gerisi kendiliğinden gelir.
Kardeşim öncelikle soru ve varsa sorun yanlış aktarılmış. "Corel'de nasıl çizim yapabilirim" diye soru olmaz. Maksat çizim yapmaksa F6 ya bas rectangle Tool u seç bir dörtgen çiz al sana çizim yaptın bile. Hiç kimse bu çizim değildir diyemez. Öncelikle ne çizmek istiyorsan o konuda sorman veya takıldığın yerde sorman daha uygun olur yoksa konu çoook uzar ... (sözlerim ukalalık gibi anlaşılabilir öyle anlarsanız özür...)
Estafurullah ben ukalalık olarak algılamadım sadece corelde estetik çizimler yapmakta zorlanıyordum arkadaşlardan yardım istedim şu anda ufakta olsa gelişme var herkese teşekkür ederim...