Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tasarım bu haliylede güzel zemin iyi oturmuş yalnız eksik olan tek şey bir kaç çiçekli miçekli vector. elinde varsa kesinlikle kullanmalisin cünkü restoran ya da cafelere çok iyi gidiyor.
hoş olmuş fakat noktalara dikkat etmelisin. kayragrafik o pizza, mantı, spaghetti resimlerini nerden buldun bana bulabileceğim biyer söylermisn bende bi pizzacı işi üzerinde çalışıyorum
çalışma fena olmamış, ellerine sağlık ama bir uyarım olacak sana. Resimleri özel çektiğini yazmışsın. Aynı resimler bendede mevcut ve yabancı bir siteden download ettim. Emeğe biraz saygılı olursanız başarıyı daha çok hakedersiniz.
bence hiçbir şeyi ile oynama gayet güzel.. resimler konusuna gelince; grafiker arkadaşıda yanıltmış olabilirler. yok kendisi doğrudan bu hatayı bilerek yaptıysa, umarım bundan sonrası için daha dikkatli olur.
evet o resim var ama sadece mantı ve kumpir resmi çekilmiş olabilir lionbird doğru bir tespitte bulunmuş bu arada çalışman güzel ama işi bozan tek şey da firma isminin efekti çok abartılı olmuş bir de alttaki adres biraz daha estetik yazılabilirdi ama zemin rengi çok iştah açıcı