Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Club Party Afiş

BatuhaNEmeK

🌱Yeni Üye🌱
44709942520e3f678a8ab.jpg

Buda başka bir party için afiş...

Benzer konular

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bir şarkı vardır bilir misiniz? İnanın bu çalışmayı görene kadar aklıma gelmemişti ama anında anımsadım.
" Arapsaçına döndüm, çöz beni arap saçı...." ;)
İnanılmaz bir yazı travması mevcut. Ve anlatılmak istenen esas vurgular almış başını gitmiş.
Size tavsiyem biraz daha sadelikten yana olmanız ve gereksiz yada az gerekli olan unsurları küçük kullanmanız.

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
herşeyi küçült final party yazısını büyüt ve görsel şenlige çevir.tabii bu sadece bi tavsiye...

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bilet satış yerleri pekalada önemlidir. Ama katılımcılara en cazip gelecek olan nokta fiyatlar ve müzisyenlerdir. Bunlar satış yerlerinden daha ön planda ve tek vurguda olmalıdır. Zaten gelmeyi kafasına koyan insan mutlaka altına sağına soluna bakar ve satılan yeri arar. Esas amaç iknadır. Gereksiz tribal vektörleri kaldırabilir üç, beş satır yaptığınız yazıları tek yada iki satıra indirebilirseniz göz rahatlama payınız kalır.
Katılımcı dj leri öss şıkları gibi sıralamaktansa nizami bir görsellik bütünlüğünde bir kompozisyında oluşturabilirsiniz.

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
tamamen katılıyorum gelmek isteyen küçük yazılarıda okuyacaktır

BatuhaNEmeK

🌱Yeni Üye🌱
Dj leri nasıl bir göresellik yapmalıyım sizce bi örnek yada biraz anlatabilirmisiniz ?

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
Dj leri nasıl bir göresellik yapmalıyım sizce bi örnek yada biraz anlatabilirmisiniz ?

görselleri dj ler için söylememiştim ama djleride yapmak istersen biraz büyütüp blend picture yapıp üzerine bikaç photo filter uygulayabilirsin.kolay gelsin...