Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yakınen tanıdığım bir arkadaşım Vona Endüstriyel Tek.Ürünleri'nden oldukça ekonomik bir fiyata cnc aldı.Makina Yaskawa servolara sahip ve tamamen Japon teknolojisi kullanılarak imal edilmiş ,markasını hatırlamıyorum ama isterseniz google dan Vona Teknoloji olarak arayıp bulabilirsiniz sanırım. Araştırmanızda fayda olduğunu düşünüyorum.
karen cnc router üretiyoruz,elimizde 1.5 m 2m çalışma alanı olan cnc mevcuttur..fiyatı 17.000 dolar ,servis ve eğitim garantili..ilgili arkadaşlar karenmakine.com adresinden bize ulaşabilir...
arkadaşlar ben cnc router yapıyorum.şu an elimde 1000x1000x150mm işleme alanına sahip bir cnc var.ilgilenen arkadaşlara yardımcı olabilirim.yeterki ölçü söyleyin.
bende phaeton 2*4metre cnc var çok memnunum ve fiyatları çok uygun.üstelik Türkiye de üretiyorlar.bütün parçalar Türkiye de.adamlar nerdeyse ömür boyu garanti veriyorlar..2e ileri teknoloji diye bir firma...
bende phaeton 2*4metre cnc var çok memnunum ve fiyatları çok uygun.üstelik Türkiye de üretiyorlar.bütün parçalar Türkiye de.adamlar nerdeyse ömür boyu garanti veriyorlar..2e ileri teknoloji diye bir firma...
slm ben uşakta reklam ajansı calıstırıyorum. Eger işini gorurse cok az kullanılmıs 120*180 kesım alanlı cnc routherım var ebatı buyutecegım ıcın satmayı dusunuyorum.toplamda 30 saat calısmadı makına özel yapım bır makınadır ılgılenırsen 0544 64 64 084 nol telefondan ulasabılırsın
arkadaşlar resimde 2e ileri teknoloji ürünleri firmasının satmış olduğu cnc makineden çıkmış işi görebilirsiniz...işi yapan firma amasya efkan reklam... emeğine sağlık...