Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

cnc makinasi ariyorum

ADK3434

🏅Acemi Tasarımcı🏅
düzgün bir cihaz arıyorsan excıtech router onerırım sıze bunu bır araştır fuarda gordum guzel bır cihazdı

auctor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende ikinci el multicam arıyom arkadaşlar haberiniz olursa bir zamet ulaşırsanız sevinirim

Multicam o kadar kaliteli bir makineki kesinlikle ikinci eli olmuyor emin olun sırada en az 5 kişi biliyorum ikinci el Multicam alacak.

LASER-CNC

🌱Yeni Üye🌱
Guangdaly Cnc bence hem ekonomik hemde kaliteli.Meos satıyo kendi üretimleride var bence bir görüş derim..

lessthenzero

🌱Yeni Üye🌱
Yakınen tanıdığım bir arkadaşım Vona Endüstriyel Tek.Ürünleri'nden oldukça ekonomik bir fiyata cnc aldı.Makina Yaskawa servolara sahip ve tamamen Japon teknolojisi kullanılarak imal edilmiş ,markasını hatırlamıyorum ama isterseniz google dan Vona Teknoloji olarak arayıp bulabilirsiniz sanırım.
Araştırmanızda fayda olduğunu düşünüyorum.

onder666

🌱Yeni Üye🌱
karen cnc

karen cnc router üretiyoruz,elimizde 1.5 m 2m çalışma alanı olan cnc mevcuttur..fiyatı 17.000 dolar ,servis ve eğitim garantili..ilgili arkadaşlar karenmakine.com adresinden bize ulaşabilir...

cangpogu

🌱Yeni Üye🌱
servonom'un cnc routerına da göz atmanda fayda var.

hepgüneş

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ben cnc router yapıyorum.şu an elimde 1000x1000x150mm işleme alanına sahip bir cnc var.ilgilenen arkadaşlara yardımcı olabilirim.yeterki ölçü söyleyin.

ynsnfnm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
elimizde 70*80 ikinci el mermer kesme özellikli CNC makina bulunmaktar eğer ilgileniyorsanız tel 322 456 14 15

ugur0934

🌱Yeni Üye🌱
excıtech cnc makinası arayanlar burdayım tavsiye ederım

xxray

🌱Yeni Üye🌱
bende phaeton 2*4metre cnc var çok memnunum ve fiyatları çok uygun.üstelik Türkiye de üretiyorlar.bütün parçalar Türkiye de.adamlar nerdeyse ömür boyu garanti veriyorlar..2e ileri teknoloji diye bir firma...

SMK AJANS

🌱Yeni Üye🌱
slm ben uşakta reklam ajansı calıstırıyorum.
Eger işini gorurse cok az kullanılmıs 120*180 kesım alanlı cnc routherım var ebatı buyutecegım ıcın satmayı dusunuyorum.toplamda 30 saat calısmadı makına özel yapım bır makınadır ılgılenırsen 0544 64 64 084 nol telefondan ulasabılırsın

ysns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.2eteknoloji.com
arkadaşlar resimde 2e ileri teknoloji ürünleri firmasının satmış olduğu cnc makineden çıkmış işi görebilirsiniz...işi yapan firma amasya efkan reklam... emeğine sağlık...
nmR5H

Son düzenleme: