Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çocuk dünyası

oomlet

🌟Usta Tasarımcı🌟
onrcknr4.jpg

Sadece freehand kullandım

Benzer konular

neva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
fena deil ama sencede o siyah yazı biraz alakasız kalmamışmı

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok boğucu.. Çok fazla efect kullanmışsın açıkcası 5 saniden fazla bakmak göze zarar verir. O harfinin iç yuvarlağındaki stroke'u kontrol et yarım kalmış.. Kendi avatar resminde olmak üzere efectlerden kaçın bu efect işi ya programı hevesle öğrenen öğrenci grafikerin işi yada müşteriye neler yapabildiğinin göstermeye çalışan amatör grafikerin kaçış yolu.. Nitekim öğrenci olduğunu belirtmişsin umarım saygıyla karşılarsın yorumumu..

Çok daha iyisini yapabilirsin...

oomlet

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok boğucu.. Çok fazla efect kullanmışsın açıkcası 5 saniden fazla bakmak göze zarar verir. O harfinin iç yuvarlağındaki stroke'u kontrol et yarım kalmış.. Kendi avatar resminde olmak üzere efectlerden kaçın bu efect işi ya programı hevesle öğrenen öğrenci grafikerin işi yada müşteriye neler yapabildiğinin göstermeye çalışan amatör grafikerin kaçış yolu.. Nitekim öğrenci olduğunu belirtmişsin umarım saygıyla karşılarsın yorumumu..

Çok daha iyisini yapabilirsin...

yorumun için teşekkürler dikkat edeceğim

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben yaptığın 2 çalişmanı gördüm ve senin tarzını çözdüm sayilir çünkü diğer çalişmana benziyor yine yazılar ortada neşeli bir zemin yapmaya çalişmissin birazdaha farklılıklar ara derim ben...