Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

cofee

ugurkurt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.catworks.net
kendimce yaptığım türk kahvesini tanıtım amaçlı afiş çalışması.
n654298264_950799_749.jpg

dandelo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kahve yokki. Sadece bir fincan var.

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşın demek istediği fincanda kahve bulaşığı kalmış gibi değilde daha yoğun kahve görünmesini sağlasa idin sanırım...hangi proğramda yaptın bunu

mustmaster

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu bir çalışmamı yoksa hazır bir vectör bulup altına imzanımı attın ?
eger tasarım tamamiyle sana ait se güzel bir çalışma ama ben hazır vectörü bulup buraya resim olarak yüklediğini düşünüyorum.

delibadi

🌟Usta Tasarımcı🌟
eger tasarım tamamiyle sana ait se güzel bir çalışma ama ben hazır vectörü bulup buraya resim olarak yüklediğini düşünüyorum.
kahvede buharlar falan olsaydı daha güzel görünürdü güzel ama:rofl:

ugurkurt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.catworks.net

çalışma tamamen bana ait Photoshop'ta kendi oluşturduğum fırçaları kullanarak yaptım. fincanı da Corelde çizdim. bu yorumunuzu bir iltifat olarak kabul ediyor teşekkür ediyorum :D

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
bencede keşke bir hafif duman şekli verseydin daha gerçekçi olurdu.Eskitme tarzı bir çalışma yapmışsın sanırım.

foxmuld3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.epsilos.com

Bunun pozitif bi yorum / eleştiri / öneri olduğunu düşünmüyorum. Sadece şahsınıza algılamayın. Forumda bazı kullanıcılar birşeyler yapmak isteyen / çalışanlara karşı birden bu tutumla çıkışıyorlar. Amaç doğru olsa da söyleminiz hatalı bence.

Herkes bir anda vektörel çizim ustası olamıyor. Herkes doğuştan yetenekli değil. Belki sizin gibi obje çizip gerçekçi bi perspektif çizemezler. Bu aşamaya gelene kadar mecburen vektörlerden yararlanırlar. Ama siz önermeyi "eğer sağdan soldan vektör alınıp yapılmışsa kötüdür" şeklinde yaparsanız yanlış olur. Yapılan işin bütünlüğü de önemlidir.

Sizin dediğiniz gibi olsaydı siteyi sadece profesyonel grafikerler kullanırdı.

"Hassasiyetim imzadan yana" diyorsanız, tamamı alıntı olmayan bir içeriğin altına kaynağı not düşmek pek kimsenin aklına gelmez.

Konuya dönecek olursam. Güzel bi bütünlüğü var. Amacını tam karşılamış. Diğer kullanıcıların belirttiği gibi fincanın dolu olması daha iyi gösterebilirdi. Duman ayrıca bütünlük kazandırır :)

Son olarak çizimleri photoshop da kendinizin yaptığını söylemişsiniz. Bu çok güzel :)

Son düzenleme:

mustmaster

🌟Usta Tasarımcı🌟
kahvede buharlar falan olsaydı daha güzel görünürdü güzel ama:rofl:

tabiki bu çalışma üzerine bir sürü şey yapılabilir. ama önemli olan insanın kensinin begenmesi.

çalışma tamamen bana ait Photoshop'ta kendi oluşturduğum fırçaları kullanarak yaptım. fincanı da Corelde çizdim. bu yorumunuzu bir iltifat olarak kabul ediyor teşekkür ediyorum :D

tebrik ederim güzel iş çıkarmışsınız buna benzeyen bir sürü vectör gördüm sizin yaptıgınızı düşünmedim ama ben yaptım diyorsunuz ve bu konuda yalan sölemenin sizi ileriyede deilde geriye götürecegini biliryorsunuzdur zaten
ellerine saglık güzel çizmişsin.

Bunun pozitif bi yorum / eleştiri / öneri olduğunu düşünmüyorum. Sadece şahsınıza algılamayın. Forumda bazı kullanıcılar birşeyler yapmak isteyen / çalışanlara karşı birden bu tutumla çıkışıyorlar. Amaç doğru olsa da söyleminiz hatalı bence.

Herkes bir anda vektörel çizim ustası olamıyor. Herkes doğuştan yetenekli değil. Belki sizin gibi obje çizip gerçekçi bi perspektif çizemezler. Bu aşamaya gelene kadar mecburen vektörlerden yararlanırlar. Ama siz önermeyi "eğer sağdan soldan vektör alınıp yapılmışsa kötüdür" şeklinde yaparsanız yanlış olur. Yapılan işin bütünlüğü de önemlidir.

Sizin dediğiniz gibi olsaydı siteyi sadece profesyonel grafikerler kullanırdı.

"Hassasiyetim imzadan yana" diyorsanız, tamamı alıntı olmayan bir içeriğin altına kaynağı not düşmek pek kimsenin aklına gelmez.

Konuya dönecek olursam. Güzel bi bütünlüğü var. Amacını tam karşılamış. Diğer kullanıcıların belirttiği gibi fincanın dolu olması daha iyi gösterebilirdi. Duman ayrıca bütünlük kazandırır :)

Son olarak çizimleri photoshop da kendinizin yaptığını söylemişsiniz. Bu çok güzel :)

birincisi ben sadece görüşlerimi belirttim burdaki amacında söylemeninde hatalı oldugunu düşünmüyorum.
ikincisi ben kendime çizim ustasıyım gerçekci bir pespektif çizerim demedim.
üçüncüsü sağdan soldan vectör alıp koyarsan kötüdür gibi bir yorum yapmadım çalışma size aitse güzel çizmişsiniz dedim ozmn herkes bi yerlerden yabancı sitelerden tasarımlar çalışmalar bulup ben yaptım diye yüklesinler bizde oo süper yapmışsın bravo diye yorum yapalım. başkalarının yaptıgı çalışmları ben yaptım diye sunanlarıda gördük.
tabiki bu aşamada değil istedigin aşamada vectör çalışmalardan yararlanabilirsin ama bir çalışmadan bir dal alıp evirip çevirip kendin çalışmanda kullanman vardır birde kalkıpta çalışmayı kople alıp üzerine yazı yazmak vardır.

dandelo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dostum sen hiç fincanla portakal suyu içtin mi? :D ya da kahverengi bir vişnesuyu gördün mü? yine de sağol eleştirin için.

Fincanda vişnesuyu görmedim. Tıpkı bu çalışmada türkkahvesini anlatan herhangibir görsel görmediğim gibi.

ugurkurt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.catworks.net
Fincanda vişnesuyu görmedim. Tıpkı bu çalışmada türkkahvesini anlatan herhangibir görsel görmediğim gibi.

Dostum. Arkadaşlar gerekli uyarıyı yaptılar o konuda. Yanlış anlaşılma olmuş kusura bakma. Ama kahveyi anlatan hiç birşey bulamaman çok şaşırtıcı.

y_pinarbasi

🌱Yeni Üye🌱
Kahve yokki. Sadece bir fincan var.

dostum sen hiç fincanla portakal suyu içtin mi? :D ya da kahverengi bir vişnesuyu gördün mü? yine de sağol eleştirin için.

Bir insan dünyanın en güzel kahve tanıtımını ya da afişini yapmış olsa neye yarar? Eleştirilere yanlış bir üslupla cevap veriyorsa eğer!

Arkadaş kahve taneciklerinden bahsediyor o da benim gibi onları göremedi sanırım.

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel olmuş fakat geçişler biraz daha yumuşak olsaydı daha hoş gözükürdü emeğinize sağlık...

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
bence çok güzel bir afiş olmuş.Fincanın arkasında ki kahverengilikler fal havası katmış.Renk tonları çok hoş olmuş.Eline,emeğine sağlık diğer çalışmalarını görmek dileğiyle

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Eğer bu bir ambalaj üstünde olsaydı belki olabilirdi. Ama amacınız tanıtmak ise tanıtacağınız ürünü net koymalısınız. Yani clipart tarzı yerine güzel bol köpüklü bir türk kahvesi fotoğrafı daha iyi etki bırakırdı. Ürününüz zaten tanınan bir ürünse ozaman tamam onun hatlarını taşıyan clipart lar kullanabilirsiniz desteklemek adına. ama tanınmayan birşeyi böyle sunmak ürünü tanıtmaz diye düşünüyorum.

alkmlcck

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
dkarereklam.com
:) Ağa emeğine sağlık emek emekdir
yapılan iyi kötü yorumuyla o senin emeğindir kimsenin kötü bir söz demeye hakkı yokdur burdaki yorumlar çalışmalara bakış açısı katar güzel bir durum yani :) ama sana bi tafsiye bi cofee dedin konu actın devlet meselesine döndü bura :) artık dikkat et türk kahvesini tanıtırken Türk kahvesi diye konu acsan belkide bunlar gelmicekdi basımıza :) neyle latifeler kırmasın gönlünü kardeşim başarılar dilerim ;)