Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

çok uğraştım ama sonunda bitti

guvenmx

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sukrucerci.com
selamlar baya bir zaman almıştır eminim. buna pc kasılmasından tutu her şey dahildir. ama sonucu gayet iyi olmuş bunun verdiği duygunun yerini hiçbir şey alamaz. tebrikler ama keşke gözleri açık olaydı. normalde bende resim eğitimi veriyorum. öğrencilerime desen çizdiririken gözleri kapalı çizdikleri gördüm ve sordum dedim neden gözler kapalı çiziyorsunuz fotoğraf mı çektiniz. gözü kapalı denk geldi. yorucu olduğunu düşünürler ama gözler deseni yansıtır. belki sizdeki kapalıdır bir şey diyemem ama kotu olmuş gözlerin kapalılık halindeki çizgiler.

tugba mermer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel olmuş efendim . Maşallah bende yapmıştım ama bu kadar güzel olmamış :)) emeğinize sağlık

medosanart

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
medosanart.blogspot.com
çok güzel çalışma çok çok hoşuma gitti

nasıl yapıldığını sorabilirmiyim gerçekten çok merak ediyorum. yapım aşamalarından kısaca bahsederseniz sevinirim.

iyi çalışmalar

akkaya1606

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Harikaaaa, Sıfırdan böyle tasarımlar çıkarmak büyük emek ister. Eline, yüreğine sağlık.

emrah40

🌱Yeni Üye🌱
ellerine saglık hocam sayı ve harflerle calısmak gercekten zor :)

turkalp

🌱Yeni Üye🌱
bilim adamlarını açıklamış olduğu bilgiye göre bir bayanın günde konuştuğu kelime sayısı 20 bin olduğu söylenmekte sanırım bu direk bunu anlatıyor diyebilirim ama çok güzel olmuş :))) ilk görüşte bunu çizen ruhu karmakarışık heralde dedim :D tebrikler güzel olmus harbiden

isimzis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
en çok üçüncü çalışmayı beğendim. Sebebi ise arkada kalan kısmın fon olduğu daha çok belli olmui ve gözüme daha uygun geldi. çalışmalarınızda başarılar dilerim.

daseko

🌱Yeni Üye🌱
helal olsun tebrik etmek bile az kalır allah sana sabır vermiş :)

Jony J.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sabrının kalitesi ilan eden bir çalışma olmuş. Karakalem ile bu tür bir potreye kalkışmıştım. Bana onu anımsattı. :) Gerçekten etkileyici ve başarılı olmuş. Başarılarının devamını diliyorum. Tebrikler.

Soner Akay

🌟Usta Tasarımcı🌟
resim açılana kadar pc kendinden geçti :) gerçekten eline sağlık çok hoş ve sabırlı bir çalışma olmuş