Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

çok uğraştım ama sonunda bitti

mine48

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bende sana katılmıyorum. Bu iş sabır istediği kadar öncelikle yetenek istiyor tabiki. Nereye ne kadar yoğunlukta yada nasıl açılarla yapacağını düşünmen gerekir, buda resim bilgisi gerektirir bence, öylesine domino dizme olayı değil.

:) teşekkür ederim ama arkadaş zaten benim çalışmam için dememiş genel olarak tıpografi hakkındaki düşüncesini söylemiş

tugba123

🌱Yeni Üye🌱
olmamış:D:D

saka kız çok guzel hatta süper olmus Allah daim eylesin krdeşim İnsallah daha iyi yerler gelirsin canımsın kardeşim benım

Moderatör tarafında düzenlendi:

chowzr

🌱Yeni Üye🌱
gercekten eline saglık bence harika olmus dedemi hatırladım bi an :) ( dedem : eski matbaa ustası ve tipograf tı ufakken bize böyle baskılar getirirdi )...

mine48

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkürler yorumlarınız için:)) (tuğba hoşgeldin cnm saolasın kardeşim seni burda görmek güzel:) )

ustamay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeşim böle bişe yapmak için psikopat olmak lazım ama eline sağlık cidden çok harika

grafike®esul

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sabır taşı yutmuş olmalısın çok güzel olmuş emeğine sağlık çok kıskandım bende bitane denicem :D

by_YASOjan

🌱Yeni Üye🌱
emeğine değer bi çalışma olmuş !!
gerçekten çok güzel olmuş çok beğendim :)

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
tam siyah olan daha iyi gösteriyor kendini ayrıca saç kısmının biraz daha bombeleşmesi gerekli biraz küt gelmiş
çok sabır gerektiren bir çalışma emeğinize sağlık

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Sabrın sonu selamettir diye boşa dememişler sanırım. Süper çalışmalar. Başarılarınızın devamını dilerim.

yaşark

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmuş elin sağlık, sabırla ortaya koyulmş bir çalışma. anak fon saçlardan geriye doğru koyulaştırılırsa çalışma öne çıkar ve daha etkili görünür diye düşünüyorum. kola gelsin

rapid

🏅Acemi Tasarımcı🏅
helal olsun çok güzel olmuş.. ellerinize sağlık gerçekten

kadirbey

🌱Yeni Üye🌱
Çok uğraşmışsın ! Sana bir kese altın verirdim ama kese var altınım yok. Kuru bir teşekkürle idare et. Başarılarının devamı dileğiyle...

kadiror

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sabır grafiğin en olmazsa olmaz argümanlarındandır..Sen de çok sabırlısın.. Eğer bu kadar sabırlı, akabinde ve detayında detaycı isen ( ki görüyoruz ) iyi bir grafikersin.. Umarım Fatih terim kadar olmasada iyi maaşlarla çalışırsın..

selin güzel

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Süper ya. Nasıl bir sabırmış bu. Ben şahsen oturup böyle birşeye kalkışamam herhalde.
Emeğine sağlık

grafikeriso

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok güzel çalışmalar eline sağlık. en kısa zamanda renklisinide bekliyoruz senden. kolay gelsin...