Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Collezion Afiş Çalışması

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
colezionalma.jpg

Başlık yazısı okunaklı gelmeyebilir banada öyle geldi ama frimanın tarzı böyle

Benzer konular

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
"sonbahar gene indi" gene yerine sanırım yine kullanmak istemiştiniz.Tasarım hoş görünüyor ama ürünler sanki az.Bu markanın giyim reyonundanda örnekler verebilirdiniz.Elinize sağlık.

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
"sonbahar gene indi" gene yerine sanırım yine kullanmak istemiştiniz.Tasarım hoş görünüyor ama ürünler sanki az.Bu markanın giyim reyonundanda örnekler verebilirdiniz.Elinize sağlık.

"yine" konusunda haklısınız öyle daha güzel olurdu. Yorumunuz İçin teşekkür ederim.

black ghost

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sade ve güzel bir çalışma olmuş.Ama sonbahardan olsa gerek çok fazla sarı kullanılmış. :) Biraz boğulmuş gibi geldi bana ama genel olarak güzel bir çalışma eline sağlık arkadaşım..

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
* Bonus zaten bir yapıkredi bankasına ait kredikartı. Aşağıdaki açıklamada fazla olan yazıların var.

* Markanın tasarım tercihi canlı renkler ama bu şekilde değil. Vektörel ayakkabı ve saat kullanılmıyor. Ki zaten vitrin çalışmasında vektörel kullanmanın lüzmuda yok.

* Çalışmada boş alanların çok fazla. Büyük ebat bir çalışmada bu boşlukları doldurman gerekir.

* Çalışmada yazı ve kol saatine göre bir ortalama sorunu söz konusu. Dikkat etmelisin.

* Gene, günlük kullanımda yine anlamına gelebilir ama mutlaka ''yine'' yazmalısın.

Uzun zaman oldu tekrar hoşgeldin pcfaresi.

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
* Bonus zaten bir yapıkredi bankasına ait kredikartı. Aşağıdaki açıklamada fazla olan yazıların var.

* Markanın tasarım tercihi canlı renkler ama bu şekilde değil. Vektörel ayakkabı ve saat kullanılmıyor. Ki zaten vitrin çalışmasında vektörel kullanmanın lüzmuda yok.

* Çalışmada boş alanların çok fazla. Büyük ebat bir çalışmada bu boşlukları doldurman gerekir.

* Çalışmada yazı ve kol saatine göre bir ortalama sorunu söz konusu. Dikkat etmelisin.

* Gene, günlük kullanımda yine anlamına gelebilir ama mutlaka ''yine'' yazmalısın.

Uzun zaman oldu tekrar hoşgeldin pcfaresi.

yorumun için teşekkürler creedwar bunları bayağı dikkate alacağım yalnız saat ve ayakkabı fotoğraftan alıntı
hoşbulduk senide tekrar görmek güzel :)

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
eline sağlık

dodoş

🌱Yeni Üye🌱
Tasarım çok guzel olmus eline sağlık ama ben fonta bayıldım bunu bana yollarmısın rica etsem

semaa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
renkler boğulmuş ve ürünler küçük kalmış arkadaşım

bay_pipo

🌱Yeni Üye🌱
ellerine saglık cok güzel olmus arkadasım (sonbahar yazısında kulanılan rengi zayıf bulmakla beraber ok işaretininde şekil ve renk bakımından afişten koptugunu düşünüyorum)

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
sonbahar gene indi yazısı okunaklı değil bunun haricinde herşey güzel eline sağlık ;)