Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

color style

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
pscsiiicolour.jpg

Benzer konular

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Cengiz tipografiden çok anlamam ama çok güzel görnüyor. Renkle cıvıl cıvıl. Eline sağlık...

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir çalışma olmuş eline sağlık

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Kardeşim...Gizli kaçamak çalışma yapmışsın :p Harika bir mantık oturtmuşsun...Sol alttaki siyah düzenleme bir renk daha mı istiyor aceba? Çok hoşuma Gitti CENGİZ'im...Ellerine sağlık.İçim depreşti, benide çalışma yapmaya zorluyosun haberin olsun :p

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Cengiz renklerin uyumu tonları çok hoşuma gitti.Ben de pek anlamam ama görsel olarak harika emeğine sağlık canım...

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
Cengiz tipografiden çok anlamam ama çok güzel görnüyor. Renkle cıvıl cıvıl. Eline sağlık...

teşekkürler.

güzel bir çalışma olmuş eline sağlık

Teşekkürler

Kardeşim...Gizli kaçamak çalışma yapmışsın :p Harika bir mantık oturtmuşsun...Sol alttaki siyah düzenleme bir renk daha mı istiyor aceba? Çok hoşuma Gitti CENGİZ'im...Ellerine sağlık.İçim depreşti, benide çalışma yapmaya zorluyosun haberin olsun :p

Teşekkür ederim İnan'cım. bi ara boş kaldım kafam rahattı bi kaç gün önceden kafamda biraz canlanmıştı zaten bugünde boş anı değerlendiriyim dedim...
evet artı bi renk daha daha olabilirdi ama milelt başıma üçüşünce bu şekilde bıraktım. :)

Cengiz renklerin uyumu tonları çok hoşuma gitti.Ben de pek anlamam ama görsel olarak harika emeğine sağlık canım...

teşekkür ederim Damla

zero

🏅Acemi Tasarımcı🏅
süpper olmuş gözü yormayan hoş renkler :) eline sağlık...

serseriboy1331

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cengiz kaçar bu typo seni aşar yada sen kendini aşmışsın dostum çok beğendim artık kendine değişik bir imaj belirlemeye başladın kendi çizgilerini oluşturuyorsun ve çalısmalarına baktığımda bir başkası yüklemiş olsa dahi artık sen diyebiliyorum emeğine sağlık....

bu arada sen adobeye mi çalısıyorsun :))))

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
süpper olmuş gözü yormayan hoş renkler :) eline sağlık...

teşekkürler

cengiz kaçar bu typo seni aşar yada sen kendini aşmışsın dostum çok beğendim artık kendine değişik bir imaj belirlemeye başladın kendi çizgilerini oluşturuyorsun ve çalısmalarına baktığımda bir başkası yüklemiş olsa dahi artık sen diyebiliyorum emeğine sağlık....
bu arada sen adobeye mi çalısıyorsun :))))

teşekkür ederim kardeşim... ama hala olduğum yerdeyim... bi ilerleme olmadığıda açık açık ortada... bi önceki pickup ve the mask çalışmasında yaptğım uygulama eylenceli olduğu kadarda biyerdede tıkıyor beni daha fazla ilerisine gidemiyorum yada sade kalması hoşuma gittiği için o şekilde bırakıyorum. daha kendi çizgimi oluşturmuşta değilim benim şuanda yaptığım sadece körelmemek için arada bi egzersiz yapmak oluyor... teşekkür ederim...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Boş vaktini güzel değerlendirmişsin...:)
Ellerine sağlık Cengiz, çok hoş bir çalışma olmuş.

MehmetRecepOzdemir

🌟Usta Tasarımcı🌟
oo sağlam çalışma olmuş renk uyumun,kompozisyonun çok iyi bence.Hayal gücünde bağırıyor biraz :) de arkaplandaki çiçek kesimin biraz hatalı ve çiçeğin kalitesi çok düşük be kardeşim.ama bence bu ufak aksaklıklar çalışmanın güzelliğini bozmamış.Tebrik ediyorum:)

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
Boş vaktini güzel değerlendirmişsin...:)
Ellerine sağlık Cengiz, çok hoş bir çalışma olmuş.

teşekkürler blueden

oo sağlam çalışma olmuş renk uyumun,kompozisyonun çok iyi bence.Hayal gücünde bağırıyor biraz :) de arkaplandaki çiçek kesimin biraz hatalı ve çiçeğin kalitesi çok düşük be kardeşim.ama bence bu ufak aksaklıklar çalışmanın güzelliğini bozmamış.Tebrik ediyorum:)
teşekkürler ÇeçenMilis

grafi90

🏅Acemi Tasarımcı🏅
başarılı olmuş tebrikler:)