Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

comment desıgn logo çalışmam

genc18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.izmirock.net
Logo demek pek yanlıs olur bu calışamaya ama tabi webte kullanılcaksa sorun yok basılmaz yani basmak için sağlam matbaa bulman lazim ve buyuk aşırı büyük olmus logo olarak texti bence ufal klasik bi yazi halinde 8 pnt buyuklugunde efeksiz logonun altina eklesem daha hos diye durur dusunuyorum...Ama bu basılmaz...

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Logo demek pek yanlıs olur bu calışamaya ama tabi webte kullanılcaksa sorun yok basılmaz yani basmak için sağlam matbaa bulman lazim ve buyuk aşırı büyük olmus logo olarak texti bence ufal klasik bi yazi halinde 8 pnt buyuklugunde efeksiz logonun altina eklesem daha hos diye durur dusunuyorum...Ama bu basılmaz...

krdeşim bunu matbaa tekniğine utygub çalışma olmadığının farkındayım bununla ilgili bi sorun yok evet dediğin gibi bu sanal ortamda kullanılacak bi logo oldu zaten dikkat edersen spot ve pantone rek kullanmadım çalışmada ilgine ve yorumuna teşekkurler

sha

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emegine sagLık...

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
krdeşim bunu matbaa tekniğine utygub çalışma olmadığının farkındayım bununla ilgili bi sorun yok evet dediğin gibi bu sanal ortamda kullanılacak bi logo oldu zaten dikkat edersen spot ve pantone rek kullanmadım çalışmada ilgine ve yorumuna teşekkurler

Bir şey soracağım alpaslan kardeş, sadece jpeg'e bakarak bir işte spot renk veya pantone kullanılıp kullanılmadığını veya kaç renkten oluştuğunu anlayabiliyor musun ?

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bir şey soracağım alpaslan kardeş, sadece jpeg'e bakarak bir işte spot renk veya pantone kullanılıp kullanılmadığını veya kaç renkten oluştuğunu anlayabiliyor musun ?

bunu bi bakışta siz anlıyabiliyorsanız elinizi operim ben bunun ofsete ugun olmadığını bildiğim ve yorum yapan arkadaşı aydınlatmak maksadıyla soyledim bilmem anlatabildim mi ama eğer siz ben jpg bir resime bakarak renk ayrımı yaparım diyorsanız bi çalışma yapıp sunmak isterim umarım arkadaşıma neden boyle bi yorum yaptığım hakkında yeterli bi açıklama yapmışımdır. Orada soru soran arkdaşa soylemek istediğimi tam manasıyla aktaramamışım , tabi benimde cumle düşüklüğünden kaynaklanan gene bi yanlış anlatımım var ortada burda kabul ediyorum. evet buna gelince ben bu ayrımı bakışla yapamam yani jpg fotoğrafa ama siz yaparım diyorsanız...:) acıklayabildim mi adem kardeş:)

Son düzenleme: