Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Converse

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
Ama işin özü bu senin tahminin..ortalama 10 dakika içinde tamam ama, 3 dakika? yarışmı var yoksa ayrı kullanılan bir teknikmi..Merakım bu..:p

Dediğim gibi render süresini etkilen, sahnedeki objelerin sayısı, poligon sayısı, kaplama sayısı gibi birçok neden sayabiliriz. Sahne zaten çok kalabalık değil, çok aşırı kaplamada kullanılmamış ve ayakkabı dışında başka objede yok. Bilgisayar performansıda önemli bir etken tabiki, render süresini kısaltmak içinde kullanılan bazı teknikler var ama bu çalışma için buna gerek yok bence.Dediğim gibi bu çalışma için 3dk gayet normal bir süre:)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dediğim gibi render süresini etkilen, sahnedeki objelerin sayısı, poligon sayısı, kaplama sayısı gibi birçok neden sayabiliriz. Sahne zaten çok kalabalık değil, çok aşırı kaplamada kullanılmamış ve ayakkabı dışında başka objede yok. Bilgisayar performansıda önemli bir etken tabiki, render süresini kısaltmak içinde kullanılan bazı teknikler var ama bu çalışma için buna gerek yok bence.Dediğim gibi bu çalışma için 3dk gayet normal bir süre:)

Dediğin gibi olsun ama ben cevap bekliyorum yinede..:p

Sibel11

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar..

Makinanın özelliklerini yazıyorum;
İntel (R) Core(TM) 2 Quad CPU
Q6600 @ 2,40GHz
2,40GHz, 3,50 GB RAM

Sibel11

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gerçekten çok başarılı bi çalışma olmuş..merak ettiğim bu dokuları atadınız mı yoksa elle mi yaptınız atanıo die biliorm az da olsa 3 d max de bişiler yapmıştm..emeğinize sağlık ..başarılar...

Dokular map birde tek tek doku yapmaya kalksam 6 ayda anca biterdi galiba.. :rofl:
Teşekkürler yorum için..

superberdus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Olabilir. Makineniz normalin biraz üzerinde ama performans gerçekten iyi görünüyor. Bende i7 Extreme Edition 3,2 var. Buna ek olarak 8 GB ram:) Geçenlerde 19,000,000 polygona ulaşan bir dosyayı render aldım ama c4d de değil. vue xstream programda. Buda ecosistem için bilirsiniz. Birde c4d den obje yerleştirdim. Toplam render süresi, 1:15:00 kadardı sanırım tam hatırlamıyorum şimdi. Fakat 3 dk. iyi bir süre. Tekrardan elinize sağlık.

Sibel11

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Olabilir. Makineniz normalin biraz üzerinde ama performans gerçekten iyi görünüyor. Bende i7 Extreme Edition 3,2 var. Buna ek olarak 8 GB ram:) Geçenlerde 19,000,000 polygona ulaşan bir dosyayı render aldım ama c4d de değil. vue xstream programda. Buda ecosistem için bilirsiniz. Birde c4d den obje yerleştirdim. Toplam render süresi, 1:15:00 kadardı sanırım tam hatırlamıyorum şimdi. Fakat 3 dk. iyi bir süre. Tekrardan elinize sağlık.

Makinem bu özelliklere sahip olmasaydı ben biraz zor render alırdım :rofl::rofl: Teşekkürler..

Sibel11

🏅Acemi Tasarımcı🏅
E tabi birazda makinenin başındakiyle alakalı :giggle::giggle::giggle::giggle::giggle: Şaka bi yana teşekkürler :wink:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
E tabi birazda makinenin başındakiyle alakalı :giggle::giggle::giggle::giggle::giggle: Şaka bi yana teşekkürler :wink:

Mütevazilikten den ödün vermemek:p Peki öyle olsun..Çalışmalarınızı vaktiniz olduğunda ders haline getirmenizi öneriyorum..Kolay gelsin..

mehmetkayınca

🌱Yeni Üye🌱
yaa 3dmax 5 in içinde gelen 2. cd sinde tutorials kısmında modelling library- hausehold bölmünde buna benzer bir ayakkabı var...bu o mu yoksa kendin mi modelledin...

Sibel11

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yaa 3dmax 5 in içinde gelen 2. cd sinde tutorials kısmında modelling library- hausehold bölmünde buna benzer bir ayakkabı var...bu o mu yoksa kendin mi modelledin...

Maxin kendi içinden aldığım ayakkabıyı nasıl burda sergilememi düşünebiliyorsun? Tabiki kendim modelledim.

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
çok başarılı bir çalışma eline sağlık

efulim

🌱Yeni Üye🌱
çok kıskandımmmmmmmmmmmmmmmmm....... ben de yapmak istiyorum az da olsa yardımcı olcak birilerini arıyorum ... daha iki gündür 3 dmax başındayımve adam akıllı bulabildiğim bi komut var oda sürekli çaydanlık çıkartıyor=(

user82

🌟Usta Tasarımcı🌟
valla bravo ayakta alkışladım seni böyle çizimler yapabilmeyi isterdim doğrusu imrendim:)

asiefsane

🌱Yeni Üye🌱
çokk güzel gerçektenn muhteşem emeğine sağlık :)