horus eleştirilerinde %100 haklı olabilirsin ancak üslubun konusunda aynı şeyi söylemek imkansız.
herkes senin kadar profesyonel olmayabilir.eleştiri yapanlar neticede bu işte olan tecrübeleri ile orantılı olarak eleştiri yaparlar sen yapılan işi eleştirmenin ötesine geçip
insanların yorumlarınıda eleştiriyorsun ki buna hakkın yok.
ve tekrar söylüyorum yapılan eleştiriler insanların tecrübeleri ile doğru orantılıdır.
kişilerin yorumlarını eleştiriyorum evet ama neden?
1- olmadık şeylere methiyeler düzdükleri için
2- onlar kendilerinde benim yorumlarımda ki üslubu eleştirme hakkını gördükleri için
siz de hala benim üslubumdasınız
burada grafiker olduğunu iddia eden yada olma yolunda olduğunu söyleyen binlerce insan acaba kendilerine hiç sormazlar mı "bumudur tasarım, bumudur okullarda öğretilen, bumudur yaratıcılık" diye?
bir kişi çıkıcak, bir fotoğrafın etrafından pen tool la çizecek, sonra basacak fill i oldu bitti
sonra bunu burada yayınlayacak ve yorum bekleyecek
yapmayın allah aşkına o halde 5 yaşında ki oğlumun yaptığı boyamaları da ekleyeyim ben buraya
sonuçta ben çizimi veriyorum o içini dolduruyor dümdüz renklerle
anlatabildim mi ne demek istediğimi?
bırakın benim mesajlarımı çalışmaya odaklanın isterseniz sadece
ben bu denli basit çalışmaları yapıp, ortaya koyduğu işte harcanmış birkaç dakika dışında başka birşey olmadığını farketmeyen kişiler çalışma eklediğinde de, sonra birileri kalkıp onları pohpohladığında da aynı bu üslupla yanıt vermeye devam edeceğim
forum kurulduğu günden beri bunu yaptım ve inanın hiç te pişman değilim
benim bu tarz yorumlar yapmamı istemeyen varsa kalkıp bu gibi arkadaşlara yaptığının aslında ne tasarım, ne yaratıcılık nede başka birşey olduğunu, hele hele illustrasyon hiç olmadığını, olsa olsa el alıştırması için yapılmış basit bir çizim olduğunu anlatsın, çalışmayı ekleyende bunu efendi efendi kabullensin, onun ulaştığı seviye çok matah bir yermiş gibi "inşallah bu seviyelere geliriz " diye yorum yapan olduğunda da birisi "hop birader orda dur bakalım" desin o zaman ben susarım
bakın sizler "müjdeleyiniz nefret ettirmeyiniz " kendinize düstur seçerken bu seviyeyi çok üst görüp inşallah bu seviyelere geliriz diyen arkadaş bir topik açmış
başlığını bir inceleyin belki beni anlarsınız
https://www.grafikerler.net/bu-resim-gibi-yapmayi-ogretin-para-kazanicam-t47352.html hadi ona da müjdeleyin de para kazansın bu işi hakkıyla yapan birçok kişi işsiz gezerken
saygılar efendim