Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

SkuLLz

Acemi Tasarımcı
dilfirib replied to your post: herkes mutlu olaydı iyiydi

imkansızı dilediğinin farkında mısın :/

meleqk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Türkiyedeki grafik tasarım dergileri

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
Vaječná krize zažehnána. Pomoc přichází z Číny

dombalak

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.kartvizitdunyasi.com
İhracatçı firmaların bir finansman kaynağı olarak sermaye piyasasının sunduğu imkanlardan daha geniş ölçüde yararlanmalarına, rekabetçi, iyi yönetilen, halka arza uygun bir kurumsal yönetim yapısına kavuşmalarına ve kurumsal yönetim ilkelerini benimsemelerine katkıda bulunmak üzere Mayıs 2011’de kurulumuz, İMKB, TSPAKB, İMKB, TAKASBANK, MKK ile TİM’in taraf olduğu bir İşbirliği Protokolü imzalanmıştır.

Protokol kapsamında halka arz ile kurumsal yönetim ilkeleri konusunda bilgilendirici ve yol gösterici eğitim ve seminer faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi amaçlanmakta olup bu yöndeki faaliyetler sürdürülmektedir.

Söz konusu girişim SPK, TOBB, İMKB ve TSPAKB işbirliğinde yürütülen Halka Arz Seferberliği”ni de tamamlayıcı niteliktedir ve hedef şirket kitlesinin kurumsallık ve ölçek bakımından halka arz potansiyelinin yüksek olduğu göz önüne alındığında, piyasa derinliğinin artırılması ve piyasa disiplini ile yatırımcının korunması yönündeki diğer çalışmaları da destekleyeceği düşünülmektedir.

Bu bölümün son paragrafı kalsın (hisse senetleri borsada işlem görmeyen halka açık şirketleri 55’inin……)

sheker

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
-0,832 mm

çok büyük bir ölçüymüş :))

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
Downloading:
Sorry, this file has been removed.

(bana kaderin bir oyunu mu bu :)) )