Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çorap Firması İçin Tasarlamış Olduğum Logo Çalışması

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
vallahi sanırım bende bir sıkıntı var :) bu kadar beğenen var ama diğer çalışmalarınıza göre gölgede kalmış bir çalışma gibi geldi bana (bana göre). Şahsen ben etkilenmediğimi söylemek zorundayım.
Ayrıca diyabet hastaları neden özel bir çoraba ihtiyaç duyar merak ettim :)
elinize sağlık

Joymen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.trvitrin.com
Ben başlığı okuduğum için direk logoyuda Diawell olarak okudum mecburen :)) Güzel olmuş usta eline sağlık :)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
vallahi sanırım bende bir sıkıntı var :) bu kadar beğenen var ama diğer çalışmalarınıza göre gölgede kalmış bir çalışma gibi geldi bana (bana göre). Şahsen ben etkilenmediğimi söylemek zorundayım.
Ayrıca diyabet hastaları neden özel bir çoraba ihtiyaç duyar merak ettim :)
elinize sağlık

Beğeni kişiden kişiye değişir. Bir çalışma herkes tarafından beğenilecek diye bir şart sözkonusu olamaz. Beğenmemiş olmanıza saygı duyarım.

Keşke neden beğenmediğinizi, daha iyi bir çalışma olması için neler yapılabileceğini de belirtseydiniz. Mesela nasıl bir çalışma olsaydı da daha başarılı olurdu ?

Ben de bu konudaki fikrinizi merak ettim :)

Diyabet hastaları için neden özel çorap ?

Diyabet hastalarında sinir sisteminin çalışması ve kan dolaşımında sıkıntılar vardır. Özellikle ayaklarındaki kılcal damarlarda kan dolaşımı zayıftır. Bu durum hastaların ayaklarının çabuk üşümesine ve kolay yaralanmasına sebep olmaktadır. Bu üşüme ve yaralanmaların önüne geçmek için üşümeyi ve ayaklardaki kanamayı engelleyen ve aynı zamanda kan dolaşımına yardımcı olan uçları dikişsiz ve boğazı lastiksiz çoraplar giymeleri gerekmektedir. Bu sebeple özel çorap üretimi yapılmaktadır.

Ben başlığı okuduğum için direk logoyuda Diawell olarak okudum mecburen :)) Güzel olmuş usta eline sağlık :)

Teşekkür ederim.

muratkeceli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kecelikalem.net
Yorumları okuyunca bir an için başka bir çalışmaya mı baktım diye düşündüm.
Çok da abartılacak bir çalışma olmamış bence. Ne bileyim belki de bu tarz çalışmaların çokluğu beni böyle düşündürüyor.

Keşke farkını daha bariz bir şekilde ortaya koyan bir çalışma yapsaydınız. :)

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
hocam i harfi pek olmamış ilk bakışta analaşılmıyo i olduğu... emeğinize sağlık

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yorumları okuyunca bir an için başka bir çalışmaya mı baktım diye düşündüm.
Çok da abartılacak bir çalışma olmamış bence. Ne bileyim belki de bu tarz çalışmaların çokluğu beni böyle düşündürüyor.

Keşke farkını daha bariz bir şekilde ortaya koyan bir çalışma yapsaydınız. :)

Keşke daha özgün bir yorum yapsaydınız. :)
En azında dikkate alınabilirdi. Bknz

Ne bileyim belki de bu tarz çalışmaların çokluğu beni böyle düşündürüyor.

Merak ettim şimdi.

hocam i harfi pek olmamış ilk bakışta analaşılmıyo i olduğu... emeğinize sağlık

Sizce daha belirgin olması için ne yapılabilirdi?

muratkeceli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kecelikalem.net
Keşke daha özgün bir yorum yapsaydınız. :)
En azında dikkate alınabilirdi. Bknz

Merak ettim şimdi.

sizin diğer çalışma için yaptığınız yorumun aslında kendi çalışmanız için uygun olduğunu düşündüğüm için kopyala yapıştır yaptım :)
kendi yorumunuzu dikkate almalısınız bence :)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
sizin diğer çalışma için yaptığınız yorumun aslında kendi çalışmanız için uygun olduğunu düşündüğüm için kopyala yapıştır yaptım :)
kendi yorumunuzu dikkate almalısınız bence :)

Peki dostum.
Teşekkür ederim eleştiriniz için. Olumlu olsun olumsuz olsun her türlü eleştiri başımızın tacıdır.

diawel yazardım direk yazdığınız fontla...

O da farklı bir düşünce tabi ki. Saygı duymaktan başka yapacak bir şey yok.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Beğeni kişiden kişiye değişir. Bir çalışma herkes tarafından beğenilecek diye bir şart sözkonusu olamaz. Beğenmemiş olmanıza saygı duyarım.

Keşke neden beğenmediğinizi, daha iyi bir çalışma olması için neler yapılabileceğini de belirtseydiniz. Mesela nasıl bir çalışma olsaydı da daha başarılı olurdu ?

Ben de bu konudaki fikrinizi merak ettim :)

Diyabet hastaları için neden özel çorap ?

Diyabet hastalarında sinir sisteminin çalışması ve kan dolaşımında sıkıntılar vardır. Özellikle ayaklarındaki kılcal damarlarda kan dolaşımı zayıftır. Bu durum hastaların ayaklarının çabuk üşümesine ve kolay yaralanmasına sebep olmaktadır. Bu üşüme ve yaralanmaların önüne geçmek için üşümeyi ve ayaklardaki kanamayı engelleyen ve aynı zamanda kan dolaşımına yardımcı olan uçları dikişsiz ve boğazı lastiksiz çoraplar giymeleri gerekmektedir. Bu sebeple özel çorap üretimi yapılmaktadır.

Teşekkür ederim.

bilemiyorum bir fikir vermekten öte önce kendim olsam ne yapardım diye düşünmem lazım ki hiç düşünmedim bir "çorap" firması logosunu. Giyim ile ilgili sanırım daha soft ve floral bir çalışma yapardım.(ben olsaydım)

sizin logonuz daha teknik işler yapan bir şirketin logosu olabilir diye düşünüyorum. Diğer arkadaşlar beğenmişler tabi ki. Logoyu ben beğenmedim demek istememiştim. Sadece çorap ile bağdaştıramamıştım.

Konu hakkında hiç bilgim yoktu. Diyabet hastaları için harika bir hediye gibi bir şey bu.

Eline sağlık