Genel olarak gayet güzel. Telefon numarasında tüm rakamları aynı boyutta yapabilrsiniz ki altta kalan 19 00 saat gibi anlaşılabliyor. Bir de salata tabağını da beyaz yapabilirseniz diğer resimlerle daha uyumlu olur. Kolay gelsin ...
Mönüye bakıp acıktım demek ki fazlasıyla amacına uygun olmuş. Tebrikler :alkis:
çalışmanız gayet güzel maşallah...
diyi de neoluyo bizim bu iş yerlerimize hep yabancı yabancı isimler afyonda da çeşit çeşit yabancı isimli yeni dükkanlar ve iş yerleri görmeye başladım nedir bu yabancı isim merakı hiç anlamış değilim gittikçe yozlaşıyor muyuz ne ;(
güzel çalışma, iştah açıcı. :clapping::yes:
Gayet güzel olmuş beğendim![]()
eline saglik guzel calisma
![]()
Müşteriye sunulmak üzere, görüşlerinizi bekliyorum :angel:
Gayet hoş olmuş arkadaşların haricinde eklemek istediğim bişey var.
Sağ ve sol sınırları koyu bitirmişsin bir de orayı iç taraflar gibi yapmayı dene derim. Gölge ile mi yaptın bilmiyorum ama bence içeridekiler hoş ama sınırlardakileri kaldırmalısın.
Başarılarının devamını diliyorum, iyi çalışmalar.
tebrikler güzel çalışma olmuş.
arkadaşım açıkçası beğenmedim nedeni ise her tasarımcı arkadaşın yaptığı hataları yapmıssın örneğin, objlere bakınca havada asılı kalmış gibi bir görüntü var ayrıca renk kombinasyonun cok kötü yemeklerin havada uçtuğu görüntüsü yetmiyormuş gibi gökyüzü tonlarını kullanmam tasarımı daha da kötü hale getirmiş bu işi daha iyi öğrenmek istiyorsan internette yapılan tasarımlara defalarca bak derim ayrıca renkleri öğrenmeni şiddetle tavsiye ederim sıcak ve soğuk renkleri tasarım yaparken tasarım ilkelerini göz önünde bulundur o zaman tasarımlarının daha güzel olduğunu göreceksin başarılar dilerim