Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corel de bir çalışma(kartvizit)

yerli_plaka

🌱Yeni Üye🌱
güzel fakat renklerin uyumuna dikkat etsen daha ii bi çalışma çıkabilirdi ortaya renkleri patşatamamıssın.Gözü cok yoruyor.

haruncnr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben bunu link olarak vermiştim bunlar benim çalışmalarım değiller. Bu bilinsin.

İnan bana bu sıradan dediklerin senin sıradan olmayan kartvizİt dışı çalışmandan
çok daha iyiler.

Bunlar sana fikir verir diye link eklemiştim ama tasarım gücün yoksa ben neyapayım.

Şu bir gerçekki senin yaptıkların çok çok amatörce Sn.Chmaster

chemaster

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben bunu link olarak vermiştim bunlar benim çalışmalarım değiller. Bu bilinsin.

İnan bana bu sıradan dediklerin senin sıradan olmayan kartvizİt dışı çalışmandan
çok daha iyiler.

Bunlar sana fikir verir diye link eklemiştim ama tasarım gücün yoksa ben neyapayım.

Şu bir gerçekki senin yaptıkların çok çok amatörce Sn.Chmaster

teşekkür ederim...daha önce de casanova için söylemiştim sizin içinde geçerli...sizin gibi ustalarımızın çalışmalarını da görelim ve biz de onlara bakıp kendismizi geliştirelimd eğil mi;)

saygılar

casanova

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
chemaster bundan sonra ben seni eleştirmeyecem sen kızıyosun kardeşim ben kartvizit işleriyle ilgilenmiyorum şu an bi katalog yapıyorum bitsin yollarım buraya bakarsın sende beni eleştirirsin ok:)

chemaster

🏅Acemi Tasarımcı🏅
chemaster bundan sonra ben seni eleştirmeyecem sen kızıyosun kardeşim ben kartvizit işleriyle ilgilenmiyorum şu an bi katalog yapıyorum bitsin yollarım buraya bakarsın sende beni eleştirirsin ok:)

----1. eleştiri yapılsın diye çalışmamı koydum buraya...

---2.si ilgilenmediğiniz ve anlamadığınız şeylere eleştiri yapmak sizce doğrumudur?

---3. sü ben kimseyi yargılamam...bu benim haddime değil...yaptığınız eleştiriye saygı duydum ve görüşümü belirttim..

----4. sü kızmadım...buna hakkım yok zaten çünkü eleştirin diye koydum...benim asıl düşüncem sizin bu işi bildiğinizdi...zaten insanlar bildikleri şeylere yorum yaparlar...her işe eleştiri yapmak da olmaz değil mi...

----5. si ise katalog yapıyorum demişsiniz...sizi eleştirmek için illa yorum yapacak değilim...beğenirsem beğendim derim(kaldı ki bu da bir eleştiridir)beğenmemişsem eksik olduğunuz yerleri kendi kanaatimce söylerim...s=)

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
vayy.. ben koydum çalışmalarımı gerçi henüz kurumsalları koyacak fırsatım olmadı ama bak bakalım bi eleştirin olsun bana ;) ben dün çok eleştirdim seni :))

chemaster

🏅Acemi Tasarımcı🏅
vayy.. ben koydum çalışmalarımı gerçi henüz kurumsalları koyacak fırsatım olmadı ama bak bakalım bi eleştirin olsun bana ;) ben dün çok eleştirdim seni :))

23 nisan yazısı hariç hepsi çok güzeller...o da bi kusur bulmamyayım pişmiş aşa soğuk su katmak gibi olmasın diye yazmamıştım..gerçekten hepsi çok iyi idi;)

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu çalışmayı sen mi yaptın bana bir yerden tanıdık geliyor

chemaster

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hangisini??
en alttaki tamamı ile benim

ilk ve ikincisinde fonlar hazır;) logoda değişiklikler var....;)zaten tamamı ile benim desem yalan olur...

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
alttaki de tanıdık geldi:)

chemaster

🏅Acemi Tasarımcı🏅
en altta ki mi...cdr sini tamamen verebilirm.....inanmadı iseniz...yapılışını da birazdan resimlerle koyacağım...sırf sizi inandırmak için;)

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben de psd sini verebilirim:) ikisinin de

chemaster

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben bunu kendim hazırladığıma yemin edebilirim...işlte ispatı...ama sizi inandırmak içinde başka birşey yapamam...ben başkasının emeğinin üstüne oturmam...ilk ikisinde fonlar hazır..ama üçüncüsü hepsi benim

resimcb8.png

hatta yanlışlıkla PRODUCTİON yazmışım kartı yeniden hazırladım...çünkü öncekini convertlemişim;) hea ilk iki çalışmaya gelince dediğim gibi hazır fonlar kullandım..zaten ben de kullanmadım diyemem...o kzıı ben çizemem zaten...öyle becerim olsa denizlide işim ne:)

Son düzenleme:

casanova

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1 kartvizit işiyle ilgilenmiyorum demem kartvizit tasarlamadım anlamına gelmez
2 ne kadar zamandır bu mesleğin içinde olduğunu bilmiyorum gördüğüm kadarıyla azimli ve hırslı bi insansın
3 yargı konusunu nerden çıkarttın halen anlamış değilim burda kimse kimseyi yargılamıyo sadece eksiklerini söyleyip daha güzel işlere imza atmamıza sebep oluyorlar
4 msn adresini ver senle sıkı bi muhabbet edelim :)

gül_

🌱Yeni Üye🌱
ikinci calışman daha güzelde kullanmış olduğun resim ön planda bunu fon olarak kullanmalıydın benim fikrim genelde grafiker kartvizitleri daha sade ve farklıları yansıtmalı :) kolay gelsin

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
bir sıkıntı var her ikiside aynı marka aynı klişeden çıkmış. çok net, çok belli

bence bu hayat görüşüde değil..

sanat eğitiminde bir eksiklik var..

eğer kendi kendini yetiştirmişsen, yani bir eğitim almamışsan

gözlem yeteneğin yok denecek kadar az.

afiş, kart, broşür, vs vs. nerde başlar nerde birter hiç anlamamışsın.

son gönderdiğin işte yapyığın işleri ve ismi çıkar
afiş diye koy siteye
daha iyi eleştiri alırsın.

bir öncekinde de ortadaki yazıya bir resim yerleştir
alanı 8 x 5 değilde mesela 8 x 10 yap
yeni boşluları sadece ortaya ver.

al sana bi afiş...

her şeyden önce bi gözlem yap..
iş yapmadan

2-3 ay gözle sadece

(3. çalışmayı sonradan gördüm, diğerlerine göre nispeten daha iyi)

Son düzenleme:

DJOSMAN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
baştan sona bi vector kusak cekıp. sol üste ufak bi logo en alt sag kısma ısmını yazsan bunlardn bın kat daha ıyı olurdu sanırım. bi kere bayan resmı olankartta kızın gözüne yazıyı sokmuşsun adam elıne kartı alsa cocuklar a4 den basıp dagıtıyor sanacak. birinci karta saten yorum getıremıcem lise 1 ogrencılerının yaptıgı sitemynet tasarımlarına benzıyor :D

3üncü yaptııın tasarım obrkulere gore cok hoş(sadece oburkulere)

sade bir kartvizitinn ne kadar hoş oldugunu bı grafıkere nasıl anlatılır orasini bilemem uzun zamandır bu sektörde isen bu işi bırak:)

(=>Sert Eleştiri) :)

DJOSMAN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ayrıca butun kartlarında isimb i yerde tel bi yerde 2side ayrı cumhuriyetten sanki bibi