Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corel de bir çalışma(kartvizit)

user82

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben bunlara kartvizit demem

ne dersin peki arkadaslar anlamıyorum butun sayfaları okudum hem yapan arkadasa hem size sozum var oncelikle bazı arkadaslar olmamıs soyle olsun boyle olsun diyolar bakın bi arkadasımızda kartvizit ornekleri eklemiş bunlar hazırlanmıs basılmıs ornekler bence bu yorum daha dogru cunku herkesin tasarım ve goz zevki farklı ve yapılan her iş guzel olacak diye bi kuralda yok ama gayet lakayıt yorumlarda var ve bu arkadasımızı sinirlendirmiş biraz diyeceğim o ki ozellikle işin ustadları yorumlarınızda kendi yaptıgınız ornekleri koysanız ve bizde diğer sayfalarda soylenildiği gibi bu kriterleri gormus olsak anlamamız ve ilerlememiz daha kolay olur diye dusunuyorum bu sitede bircok guzel ornek buldum ben ve halende bulmaktayım acıkcası forumun kullanıcısı olarak bir çalışmayı eleştiren arkadasımın kendi calısmasını gormeden onun goz zevkine ve tasarımcı ruhuna inanmak heleki yorumunu kale almak pek içimden gelmiyo nacizane fikrim bu sürci lisan ettiysem affola...

grafi_x

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Herkeze merhaba Foruma üye olalı fazla olmadı forumu çok sevdim aranıza hoşgeldimmi bilmiyorum ama basitçe bir eleştiride ben yapmak istiyorum ilk kartvizit için arkadaşlar kendilerince eleştirilerini yapmışlar eleştirilerine büyük oranda katılıyorum ikinci kartvizit için görüşlerimi paylaşacağım
Sevgili kardeşim öncelikle tasarıdaki ilk izlenim kanaatimce çok önemli olduğundan
ilk izlenimde önplana çıkan kadın yüz ifadesindeki düşünceli durgunluk öncelikle bir grafikere uymayan bir tutumdur. ama o kadının ifadesinde senin ne anlatmak istediğin senin dünyanda olduğu için bu konuda sert bir eleştri yapamıyorum. bence asıl olan kartvizitin kendisi olduğu için o resmin ilk göze çarpan unsur olması kartvizitte olmaması gereken bir ayrıntı . resim %50 oranında flu bir tonlama ile arka plana gizlenebilirdi ve bence çok daha kaliteli olurdu. Yazılardaki font seçiminde sert bir çizgi var sanki ifade etmek istediklerini sert bir mizaç ile anlatıyormuşsun gibi keskin hatlarla belirtmen senin yüzünü bu yönde yansıtmış oluyor bence biraz daha esnek karakterler kullanmalısın çünkü insanlar senin tasarımcılığından faydalanmak isterken kartvizitindeki bu çizgiyi dikkate alacaklardır ve bence sert ifadeler insanı hedeften uzaklaştırır. bu seçim reklamını yaptığın kavrama görede değişir ama şu anda reklamını yaptığın kavram sensin grafikerlik ve tasarımcı yanındır grafikerliğine sözüm yok ama tasarımcı yanını sert bir mizaç ile yansıtma bence :) eline sağlık

Son düzenleme:

sewgin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya çalışmaya dicek bişey yokta.
bence kart sade olmalı. bu daha çok gazete reklamı gibi.
nacizane fikrim...

kutaytibet

🌱Yeni Üye🌱
bayan resmini ufaltıp diğerlerinide kaybolmuşluktan biraz gün yüzüne çıkarsan dah iyi olacak gibi....

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
renkler pek uyumlu değil 1.sinde ikinci ilke göre daha iyi fakat font renkleri iyi değil onunda üzerinde çalışmalısın.emeğine sağlık.

ewiLdarQ

🏅Acemi Tasarımcı🏅
zemin rengi üzerinde koyu renkli yazan birini eleştirmek bile gelmiyor içimden :)

betll

🌱Yeni Üye🌱
iyi hoşta yazılar birbirine girmiş ilk bakışta anlaşılmıyor baya bi inceledim anlayabilmek için...gerisini sen anla..