Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Dergi Hazırlama

serkanix

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar corelde dergi tasarımı yapıyoruz.Reklamlar için taradığımız kartvizitleri bir sayfaya basacaz. Ama baskıda nasıl görüneceğini bilmiyorum.Yani kaç dpi de taramalıyım,taradıktan sonra ne gibi işlemler yapmalıyım, baskıda nasıl görünür hiç bilmiyorum. Bilgilerinizle yardımcı olmanızı istiyorum.Teşekkürler...

yenerberktas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
goo.gl
Kartvizitlerin tasarımı sizlerde yok mu? Eğer yok ise 300 dpi altında olmamak kaydı ile taratarak corel drawda kullanabilirsin ama bana kalırsa madem kartvizit reklamı yapacaksınız kartvizitleri siz yapın direk orda kullanın.

vimek

🌱Yeni Üye🌱
baskı için en az 300 dpı olması lazım bütün kullanılan resimlerin cmyk olması lazım

kensay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tarama işlemini yaparken çözünürlüğü 300 dpi seçin.. Ardından görselleri ps de açıp renk modlarını cmyk'ya çevirip kaydedin ondan sonra corele import edin bir sorun olmayacaktır diye düşünüyorum...

serkanix

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkürler.Evet 300 dpi ile taradım ve photoshopta düzeltmelerle gayet güzel oldu.Teşekkürler.

Evet arkadaşlar dediğiniz gibi 300 dpi ve photoshopta birkaç düzeltmeyle gayet güzel oldu.Teşekkürler...

Moderatör tarafında düzenlendi: