Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
corel macro ile eski versiyonda kayit problemi hakkinda yardim
MERHABA BILGILER ICIN TESEKKURLER. COREL MACRO ILE CORELX4 KULLANIRKEN ACTIGIM DOSYALAR 14 VERSIYONDA OLSA KENDI ARSIVIMDE 12 VERSIYONDA OLMASINI ISTEDIGIM ICIN KAYIT EDERKEN OTOMATIKMAN 12 VERSIYONDA KAYITI MACRO YAPILABILDIGINI DUYMUSTUM.DOWNLOAD EDIP DRAW KLASORUNE YERLESTIRMEME RAGMEN ISLEM SIRASINDA VE BIR YANLIS ISLEMMI YAPIYORUM ANLAYAMADIM.BU KONUDA YARDIMCI OLABILIRMISINIZ ?? COREL MACRO : Hotfile.com: One click file hosting
macros managerden load macros ile dosyayı seçin gelir. 4-5 seçenek var en alttaki köşelere kros atar. 30 pnt olanı 15 e 6 olanıda 10 na çevirin 5mm uzunluk x 3mm uzaklık standart olçüyü yakalarsınız.
selam arkadaşlar, bende sizlerle çok daha kapsamlı bir cross macrosu paylaşmak istedim. kesinlikle montaj işi ile vakit kaybeden grafiker arkadaşların işine çok yarayacaktır. ayrıca X4 te çalışmaktadır.