Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw da Çizgi şekillendirme

alonewolf33

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hocam rapid hata verio herlade link bozuk yada :s eksik.. bi bakarsanız sewinirim.

ceramos

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar,
Yukardaki linkler hata veriyor. Yenileyebilir miyiz ikisinide. Şimdiden teşekkür ederim..

blank_74

🌱Yeni Üye🌱
ali bey konu için tesekkur ederim fakat linkler calısmıyor yada ben acamıyorum. tekrar kontrol edebilirmisiniz?

cuncunum

🌱Yeni Üye🌱
arkadasım bırde resım koysan daha duzel olurdu nasıl bı şekildir ne ındırıyoruz anlardık azıcık deılmı yınede emegıne saglık saol

ElazigLee

🏅Acemi Tasarımcı🏅
linkler çalışmıyor.. eger bende bi zorun yoksa tabi....

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Modemi kapatıp tekrar açın, bu şekilde Linkler çalışır duruma gelir.

Relax69

🏅Acemi Tasarımcı🏅
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

YAZISI Çıkıyor.Rapid dışında başka bir siteden yükleme imkanınız varsa lütfen yüklermisiniz.SAyenizde bir şey daha öğrenmiş olurum.Teşekkür ederim şimdiden.

erbilt

🌱Yeni Üye🌱
linkler ölü o yüzden 4shared gibi başka sitelere upload yapsan rapidde sınırlı indirme eğer pemium yoksa :(

rojhat63

🌱Yeni Üye🌱
ellerine sağlıkbende yeni yeni öğreniyorum kardeş yinede sağol yardımı olucaktır eminim