Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya ha resim ha sayfa sonuçta arkadaş bilgisini paylaşmış.bence çok güzel bi bilgi çünkü çoğu grafiker bunu bilmiyo.sen aldırma kardeş paylaşımın için tşk ederim
ewet bencede ben onu yapmak için resm pp e atıyodum artık atmadan yapcam gerco orda kıvırma rengi filanda seçiyosun ama olsun bu daha güzel olmuş emeğine sağlık
yaw ha sayfa kıvırma ha da resim ne var bunda eğer sen sayfayı kıvırmak istersen sayfa büyüklüğünde bi bitmap yap. kıvırırken de arkasını transparan yap al san sayfa kıvırma...
Ya arkadaşlar yıllardır grafikerlik yapan biri için bilinen bir şey olması gerekiyor. Yeni başlayanlar için çok güzel bir uygulama. Bu işi aylar önce, fotoşoptan başka program tanımayan bir arkadaşıma anlatmıştım da arkadaşın ağzı açık kalmıştı. Çünkü corelde bu iş bir kaç sekmeyle yapılıyor, fotoşop bu işi çok uzatıyor.