Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw efekt bozulmaları

pavic

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar,

Corel Draw da hazırladığımı ve transparan tabakalar içeren bir çalışmayı eps veya pdf olarak çıkış almak istediğimde şeffaf kısımlar kırık olarak çıkıyor. Aynı şey gölge ve bevel efektleri uygulandığında da oluyor. Pdf çıkışı x1a veya x3 modülü ile alıyorum. Film çıkışı için. Bu konuda yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkür ederim.

Benzer konular

pavic

🌱Yeni Üye🌱
Cevap verebilecek yok mu?Buna ihtiyacım var. Çalışmayı tamamlayamıyorum

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu tür çalışmalarda export etmeden önce "PS To Curve" macrosunu kullanın daha kaliteli çıktığını göreceksiniz ...

ysfsbr

🌱Yeni Üye🌱
tam ne demek istediğini anlayamadım arkadaşım ama convert to bitmap yapmayı denedin mi

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
uyguladığınız transparan efektleri 305 dpi bitmap yapınız, gölge efektlerini de break apart özelliği ile ayırıp tek basına kaldığında yine aynı şekilde 305 dpi bitmap yaparak istediğiniz formatta kaydedip çıkış alabilirsiniz bozulmaları ancak bu şekilde engelleyebilrisiniz.

pavic

🌱Yeni Üye🌱
Vermiş olduğunuz cevaplar için hepinize çok teşekkür ederim. Convert to bitmap yaptım. Dediğiniz şekilde de denedim. Ama sanırım benim yaptığım logoda bir problem var:) Aslında başka şekillerde de aynı şekilde hata çıkıyor. Dosya CDR ise sorun yok ama maalesef EPS ve PDF' de bozulma oluyor. Bir şekilde halledeceğim artık. Tekrar teşekkürler ilginize.