Sitenizi çok beğenmekte oldgumu yazmakla başlamak istiyorum corel de resimdeki rengi çekip çıkarmam lazım bunun için nasıl bi yöntem kulanıcam?photoshopta damlalık var budaki damlalığı kullanadım yadımlarınız için teşekürler.
mrb
powerclıp yaptıgım objede perspektif yaptıgım zaman ısımler desenler kayıyo gıdıo bunu nasıl onleyebılırım nasıl hepsını sadece 1 nesne gıbı gosterebılırım ve perspektif uygulayabılırım ?
tsk ler
yardım edıcek bı ustad bakmadı heralde
Sitenizi çok beğenmekte oldgumu yazmakla başlamak istiyorum corel de resimdeki rengi çekip çıkarmam lazım bunun için nasıl bi yöntem kulanıcam?photoshopta damlalık var budaki damlalığı kullanadım yadımlarınız için teşekürler.
sitimize beğendiğiniz için teşekkür ediyoruz.
ilk öne örnek olarak kare çizdim dolgu rengi verdım. daha sonra daire çizdim sadece strok rengi var.
daha sonra. kare seçip eyedropper Toot aracı aldım ve kare içine tıkladım. Pick Tool araci ile daire ye tıkladım bu sefer Paintbucket Tool ile daire içersine tıkladım
öylece iki obje aynı dolgu rengi sahibi oldu
yardım edıcek bı ustad bakmadı heralde
Jpg bi resimden rengi nasıl şecicem?
Jpeg üzerinde rengi alamıyoruz. anca Trace edersin öyle rengi alabilirsiniz
Jpeg üzerinde rengi alamıyoruz. anca Trace edersin öyle rengi alabilirsiniz
trace derken terimlerini tam olarak bilmiyorumda ?
:iloveyou:
merhaba sayın arkadaşlar ben yeni üyeyim.şöyle bir sorunum var.ben fizik soru bankası hazırlamaya çalışıyorum.ama biraz acemi olduğum için bazı zorluklar yaşıyorum.bu konuda N/A6 rumuzlu arkadaşımın kitabını gördüm.bu konuda deneyimli olduğu için yardımını talep ediyorum.işte sorularım.1-F1 gibi bir ifadede 1'i nasıl alt indis olarak yazabilirim.
2-text tool dan tabs girip tab ayarlarını oluşturmama rağmen açtığım her metin kutusu için bir daha ayarlamam gerekiyor.bunu kalıcı hale nasıl getirebilirim?
3-metinler ile şıkları nasıl aynı hizaya getirebilirim(başı ve sonu) şimdilik bu kadar yardım ettiğiniz için şimdiden teşekkürler ve başarılar