Bu sorun Corelle ilgili bir sorun değil, çalışmanızı zip yada rar olarak paketleyip öyle gönderin.
cahithocam onuda denedim ama bu zaman kadar x3 kullanıyordum ve hiç böyle sorunla karşılaşmadım
başka bi nedeni olabilirmi
acil işlerim var ve işi göndereceğim yerde uzak msn aracıılığı ile paslaşıyoruz
bana lütfen yardımcı olun :sweating:
internette sorun olabilir diye düşündüm sonra ama jpg resim yolladım denemek için başka bi programdan dosya gönderdim gidiyor
ya ben nedense .ai uzantılı dosyaları corel de açamıyorum
önceden açabiliyordum ama şimdi açmaya kalktığımda corel kitleniyor
yardımcı olucak varmı
arkadaşlar benım cok onemlı ve cok acıkl cvp ına ıhtıyacım olan bı sorum var.
şimdi x3 de yapılmıs bı calısmayı x4 de açtıgımız ve degısıklık yatıkdan sonra kaydederken ctrl + s ıle bı uyarı verıo bu dosya x4 olarak kaydedılecek dıe. bunu yanı bu uyarıyı vermeden dırek x3 olarak kaydettırecek bı ayarını bulamadım corel x4 de sız sorunun cvb nını bılıorsan lutfen buraya yazmanızı rıca edıyorum
.ai uzantalı dosya sadece illustrator pprogramda açabilirsiniz.illustator programda .ai açıp .eps olarak kayit edebilirsiniz. eps dosya rahat corelde açabilirsiniz.
peki ben önceden corelde .ai dosyaları nası açıyordum bilgisayrda corel ve freehand den başka hiçbir vektörel program yüklü değildi..ve pcye format attım şuanda aynı şekilde aynı programları kullanıyorum ama .ai dosyaları açamıyorum corel kitleniyor kalıyor öyle