Değerli ÜSTADLAR;
Corel'de bi sorunum var.
Corel 12'de, bir sayfadan bir yazı veya şekli kopyalayıp diğer bir sayfaya yapıştırmak istiyorum. Ancak kopyalamak ve yapıştırmak uzun sürüyor ve bilgisayarı kasıyor. Kopyalamak yarım dakka sürdüğü gibi yapıştırmak da o kadar sürüyor. Ne yapmam lazım?
Saygıalrımla...
arkadaşlar bana çok acil corel de yapılmış explorer e si lazım lütfen biri yardım edebilirmi?
Valla bundan 15 dk önce bi link verdim ama şuan sayfada yok.. :worried:
sebep bulamadım acaba link vermekmi yasak yoksa başka bişimi anlamadım..
tekrar veriyorum eğer tekrar silinirse mesaj bi sebeb koyarsa yönetici arkdaşlar sevinirim...
RapidShare: Easy Filehosting
mrb...corel x3 kullanıyorum..ama yeterli yazı fontum yok..yardımcı olabilir misiniz..
Sports Font Pack - 50 fonts
Pixel Font Pack - 127 fonts
lovely Font Pack - 38 fonts
Handwritten Font Pack - 197 fonts
Foreign Look Font Pack - 206 fonts
Fire & Ice Font Pack - 18 fonts
Farsi Font Pack - 86 fonts
Christmas Font Pack - 46 fonts
Arabic Font Pack - 74 fonts
BURADAN İNDİRİN
şifresi : www.kamyaonline.com
Eğer sayfadan kastın page dediğimiz aşağıdaki sheet'ler ise.. çalışmanı yada nesneni grupla sayfa çizgilerine değmeyecek şekilde dışarıya alırken mouse ile sağ tuşu tıkla birkez zaten ok işaretinin yanında artı şekli oluştuğunu göreceksin.. böylece bir kopyasını sayfanın dışına almış olacaksın.. daha sonra aşağıdan yen bir page aç.. bu page'e gittiğinde sadece kenarıya çıkarmış olduğun kopyayı göreceksin sayfanın içi ise (sayfa çizgilerinin) boş gözükecek.. işte kenardaki nesneni tekrar sayfaya alarak 2 sayfa çogaltmış oldun.
ager page mantığı değil de dosya mantığı ise windowsta dosya kopyala ve yapıştır adını değiştir :tongueout:
Değerli üstadım
öncelikle vermiş olduğunuz bilgi için teşekkür ederim.
Evet, bir sayfa (page) den kopyalayıp, (aynı veya farklı bir sayfaya veya dosyaya farketmiyor) yapıştırmak istediğimde, hem kopyalamak, hem de yapıştırmak sorun oluyor. Uzun sürüyor. Daha önce bu sorunla karşılaşmıyordum son bir kaç gündür yaşıyorum. Acaba ayarlardamı bi sorun var bilmiyorum.
Saygıalrımla...
corel aslında çok tercih edilen bi program değilde ondan.
ama sen niyetliysen öğrenmeye elimizden geleni yaparız.
sen sorunlarını yaz birlikte çözelim
Haklısınız. Zaten Corel'in yaygın olmadığını iddia edenler grafikerler.net forumlarındaki corel draw mesajlarının/konularının sayısına baksınlar. Bu durumda iki tez öne sürülebilir. Ya corel kullanıcılarının sayısı ciddi anlamda falzla, ya da grafikerler.net corel kullanan acemi garfikerlerle dolu. Siz ce hangisi olabilir?corel yagınlasmasını hızla surduren bi program bence yaygınlasmasının yavas olmasının en buyuk sebebi de matbaalarda calısan eski grafikerlerin freehandi iyi derecede kullandıkları için corele gecmeye usenmeleri ve en onemlisi eskiden calısılmıs onca freehand dosyasının kayıpsız olarak corele uyumlu hale getirilmesinin neredeyse imkansız olması bende onceleri cok diretmiştim corel konusunda freehand herseye yeter gibi geliyordu ama ne zaman corel kullanmaya basladım farkı gordum freehande laf etmiyorum guzel bi program ve senelerce ihtiyacı gordu ama artık miadı doldu genede bu işe yeni baslayacaklara öğrenmelerini tavsiye ederim cunku geçiş daha kolay oluyor sanki nacizane fikrim bu
arkadaşlar bir çalışma yaptım corelde 470*126 cm civarında biz bunu nasıl 100*126 parçalar halinde ayırabiliriz resmi ayırmak kolay fakat çalışmada bunu yapamadık effects- powerclips 'den çalışmayı gruplaştırdığım kutucuklara yerleştirmek istediğim zaman olmuyo sebebini çözemedim yardımcı olursanız sevinirim