coverto bitmap sadece siyah yapmıyomu
converto bitmap yaparsan birdaha asla ayrılmaz japon yapıştırıcısı gibi
coverto bitmap sadece siyah yapmıyomu
ctrl+E bas sonra jpg yi seç dosya uzantısından masa üstüne kaydet
şey o nasıl yapılıyor :sweating:
Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba
Corel Draw 12 kullanıyorum su an bi logo var photoshopta jpg olarak kayıtlı onu corele attıgımda arkasının beyaz kare çıkmasını istemiyorum bunun çözümü var ama nasıL yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
slm corel de contour veremiyorum yazının tamamına veriyo yanlız bir harfe vermiyo yazıyı parçaladım yanlız başına beriyim dedim yine olmuyo yardım acill
Selamlar , Corel Draw'da Freehand Tool ile iki ayrı çizgi çiziyorum , bunları üstüste getirip kapalı bir şekil oluşturuyorum fakat bunlar birleşmediği için dolgu rengi veremiyorum - bunları birleştirmek için ne yapmalıyıım ?
Çiziminiz iki ya da daha fazla nesneden oluşuyorsa öncelikle bunları Combine (ctrl + L) ile birleştirmelisiniz. Sonra üst üste binen (birleşim yerindeki) node'ları seçip node bazında birleştirmelisiniz. Sonuçta tek ve kapalı bir nesne elde edersiniz.Selamlar , Corel Draw'da Freehand Tool ile iki ayrı çizgi çiziyorum , bunları üstüste getirip kapalı bir şekil oluşturuyorum fakat bunlar birleşmediği için dolgu rengi veremiyorum - bunları birleştirmek için ne yapmalıyıım ?