Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tools/options/document/label yolunu izleyerek standart etiket boyutlarından birini secebilir veya kendi etiket olustrabilirsin ok dediğinde sayfan ordaki etiket boyutunu alacak cıkısta ise tam sayfa cogalmıs olarak etiket cıktını elde edeceksin i love corel
Bir sorunum daha var. Bir müşterimiz bir Corel dosyası gönderiyor ancak şöyle bir hata verip dosyayı açmıyor:
Böyle bir durumda yapabileceğim şey nedir? Bu sorunun nedeni ne olabilir? Müşteri dosyayı sorunsuz açabildiğini söylüyor. Versiyon problemi de değil. 8-9 defa gönderdi ancak her seferinde aynı...
Arkadaşlar export ederken her çalışmada dpi yazmak zorunda kalıyorum.Önceden 1 kere 200 yapmıştım sürekli onunla devam ediyordum fakat şimdi ise 72 dpi olarak sabit kaldı ve her seferinde onu değiştirmek zorunda kalıyorum..YARDIM EDER MİSİNİZ :sadsmile:
yazı karekterlerimi hiç birinde apastrof koyamıyorum.Shift+2 tuş kombinasyonuyla yapılıyo normalde. Diğer programlarda yapılıyo ama corelde olmuyo onun yerine küçüktür işarei şeklinde bi şekil çıkıyo. bi fikri olan varmı acaba.
mrb.. cdr de apastrof shift + klavyede üstte yanyana numaraların durdugu tuşlardan bulabilirsin.. klavyeye göre değişiyo ama şekli olacak. aynı tuşla uzeri noktalı e harfide çıkmalı.. onun resmi olan tuşta olabilir.. tabiiki buynu shit + şeklinde yapacaksın iyi günler
bU SÖYLEDİKLERİNİZİN HEPSİNİ DENEDİM HATTA İNSERT CHAREKTERDE kodla yazarak yaptım fakat yine de olmadı. sorunum tüm bilgisayrada genel dedğil sadece corelde böyle oluyo
arkadaşlarlar corelde pen çubuğu ile çizdiğimde photoshopta ki gibi alt veya shift tuşuna basarak bir taraftaki eğimi nasıl iptal ederim iki taraflı olduğu için bir tarafı düz çizemiyorum yada bunun alternatifi nedir