Quick Correct'i kapatıp öyle deneyin.Merhaba Arkadaşlar.
yazı karekterlerimi hiç birinde apastrof koyamıyorum.Shift+2 tuş kombinasyonuyla yapılıyo normalde. Diğer programlarda yapılıyo ama corelde olmuyo onun yerine küçüktür işarei şeklinde bi şekil çıkıyo. bi fikri olan varmı acaba.
çalişma sayfanda boş bir yere tikla ve resimde göstermiş olduğum units sekmesinde istediğin ölçü birimini ver..
sağol arkadaşım. iyi çalışmalar.
merhaba arkadaşlar, corel x3' de import ile transpran "tiff" formatında bir dosya import etmek istediğimde corel kendini kapatıyor acaba bunun sebebi ne olabilir?
Selamlar ;
Hocam Corel de yeniyim. Yapmak istediğim kaliteli yazı cıkarmak. Bu JPEG uzantılı bir resim üzerine genelde... Ama nedense export ederken değerinde kayıp oluyor istediğim kaliteyi alamıyorum. Kaliteli prüzsüz bi çıkış nasıl alabilirim? Nerde hata yapıyorum :s
merhabalar. corel draw x3 kullanıyorum fakat bir türlü şu hazır fırçaları bulamıyorum. ve acilen ihtiyacım var bana yazrdımcı olur musunuz?ama çok önemli derecede acil ..
Arkadaşlar günaydın, corelde resme ovallik vermek istiyorum nereden yapılıyor bilen var mı ?