Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
yani cizdigin deseni ctrl+q ya basip convertle daha sonra cerceveni cift tikla ve dekupe etmek istedigin yere dogru kaydir

helenistik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim ama olmuyor yapamıyorum çift tıklayınca sharpen devreye giriyor.

onuronaran

🌱Yeni Üye🌱
sorun...

merhaba arkadaşlar corelde bi tasarım yapmaya çalışıyorum ama yapmaya çalıştığım şeyi tam olarak nasıl tarif edebilirim bilmiyorum ama şöle anlatayım bir kutuya bant yapıcam açılmasının önüne geçmek için. ama o bant düz değil hani tabiri yerindeyse çocuk bezi şeklinde yani düz bi bantın ortasına konulmuş yufka gibi :) yarıdm edin lütfen...

korhanya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bak hiç bişey anlamadım
bant buruşmuş mu gözükecek

korhanya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
vakit yok
daha sonra görüşürüz çözemezsen
çıkıyorum
selametle...

onuronaran

🌱Yeni Üye🌱
bi diktorgen çiz tam ortasına da karşılıklı iki tane yarım daire koy. o yarım daireler kanat gibi düşün ok?

ERKUS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bir texti convertlemeden, açı vererek döndürmeyi bilen var mı?(manuel olarak değil)

N/A6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar bir yerde konu açalım lütfen.

dndrtd3.jpg

news16

🌱Yeni Üye🌱
herkese merhaba.

coreldraw x4 paketindekş fontları nerden bulabilirim

news16

🌱Yeni Üye🌱
open type fon

herkese merhaba.

coreldraw x4 paketindeki fontları nerden bulabilirim

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sen yenisin galiba :DBu kadar senedir corel kullanırım corel sürümler için ayrı font bilmem.Font fonttur :D Ama toplu olarak bulmak istersen forumda var zaten.

news16

🌱Yeni Üye🌱
.ttf uzantılı fontlar var. ben OpenType uzantılı olanları rıyorum. yani Unicode olanları

emre88

🏅Acemi Tasarımcı🏅
barkod

corelde barkod cizme nerden hangi aaraç daha once karşılaşmadımmm ilk defa duydumm yardımcı olursanız sevınırımm şimdiden teşekkurler

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
corelde barkod cizme nerden hangi aaraç daha once karşılaşmadımmm ilk defa duydumm yardımcı olursanız sevınırımm şimdiden teşekkurler
Menüden Edit>Insert barcode ile corel barcode wizardı açabilirsiniz. EAN 13 standardını seçerseniz Türkiye'de de kullanılan barkod sisteminde barkod oluşturabilirsiniz. Güzel yanı da şu; barkodun son numarasını (kontrol numarası) otomatik verir ve barkod numaralarında hata yapma riskinizi sıfıra indirir.

akyazi

🌱Yeni Üye🌱
corel 9 kullanırken undo komutunu (ctrl+z) işin başlangıcına kadar kullanabiliyordum. şu an corel12 kullanıyorum ve undo komutu 20 veya 30 işlemden sonra pasif oluyor. yardımlarınızı bekliyorum.

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
corel 9 kullanırken undo komutunu (ctrl+z) işin başlangıcına kadar kullanabiliyordum. şu an corel12 kullanıyorum ve undo komutu 20 veya 30 işlemden sonra pasif oluyor. yardımlarınızı bekliyorum.
Tools>Options>Workspace>General sekmesinin altında "undo levels" regular seçeneğinin sayısını artırın.

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Options - General - Undo Levels - buradan ayarlayınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...